Åhus, Österlendagar

Så var då husvagnsresan över och vi var hemma igen, men regnet bara öste ner. Vi var mycket glada över att vi hade haft så fint väder på vår semester. Nu gick vi bara och väntade på att det skulle bli fint väder igen, så att vi skulle kunna åka iväg några dagar.

  
image59


En dag ringde Janne Lundgren från Öjared som var i Önnestad på besök och ville hälsa på och vi satt och pratade gamla minnen några timmar och det är ju alltid roligt.

 

Så var det dags att åka ner till Landskrona igen, Linnea fyllde 2 år. Hon fick så mycket presenter och var mycket lycklig.

 
image44
 

Nu kom då äntligen lite fint väder och vi beslöt att åka till Åhus camping tillsammans med dottern Christels familj. Erica passade på att fylla 8 år så det blev lite firande.

 
image46


Vädret var fint och vi njöt mycket, vi hade tom fått vårt tält till husvagnen på plats. Vattnet var inte varmt, men både Gunilla och jag badade i havet och det var ända gångerna i år. Tees var så klart i vattnet flera gånger.


image60

Det roligaste av allt var att Marcus, som varit otroligt rädd för hundar, har kommit över sin rädsla lite och vågar klappa och krama Tees och det tycker jag är underbart. 

image47


När vi nu var i Åhus passade vi på att äta jätteglassar, men vi orkade tyvärr inte äta upp dem, så Tees fick smakbitar och det uppskattade hon. Sedan lovades sämre väder, så vi åkte hem igen och då blev det lite kalas hos Erica.

image56

Thomas och Linnea hade tur att vara i Hässleholm samtidigt så de fick smaka på tårtan. 

När det hade gått någon vecka så styrde vi kosan mot Simrishamn och låg på campingen Tobisvik några dagar. Thomas Nordin kom och fick en fika och någon timmes pratstund.

 

På lördag morgon kom Carina med sina hundar Shiva o Vittra och fick en fika. Hon skulle på utställning med Vittra på Simrishamns brukshundsklubb. Vi åkte dit med Tees och tittade på när Vittra vann och fick bra omdöme.

image48

Eftersom det fanns en yrkesfotograf där passade vi på att fotografera Tees och vi blev mycket nöjda med resultatet. 
image49


Sedan var det dags för hundbadet där, så att hundarna fick sträcka ut riktigt. Kia var där också med Vittras bror och han klarade utställningen bra också.

 
image50


På söndagen körde vi in till Simrishamn och köpte var sin glass, mums.

image57

Sedan strövade vi runt i staden och njöt av de underbara gamla husen och kyrkan. 

image52


image58


Så var det dags att dra oss hemåt igen, men vi besökte Ravlunda kyrka och Frithiof Piratens grav som ju är lite märklig.

image55

 
image51


Vi passade också på att köpa lite äpple till Gunillas syster Siv. På vägen hem ringde Mathias, Thomas son och sa att de var på Hovdalafältet och ville lämna farfars keps, som han hade glömt hos dem. Vi fick bråttom hem och köpte med oss lite fikabröd och glass, som vi njöt av i vårt uterum på Floragatan, tillsammans med Catharina, Mathias och Andreas.  


image53


image54



Kommentarer
Postat av: Carina

Ni har haft fullt upp i sommar! Trevligt att kameran är med så vi andra får se!

2007-09-02 @ 20:35:10
URL: http://shivaovittra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0