Alestenar och Glimmingehus

Så var det dags för en dagsutflykt mot Ale Stenar eftersom Carina inte kom ihåg det från vår tur när hon var liten och så ville Timo se Glimminge hus.

image67

Vi startade på förmiddagen efter att ha gjort smörgåsar, kaffe och pannkakor som färdkost. Hundarna vår Tees, Carinas Shiva och Vittra fick springa av sig i trädgården först så att de skulle vara lugna under resan.

image61

Turen gick direkt till Kåseberga där vi intog första fikan stående och sedan gick vi den utstakade vägen till Ale stenar. När vi kom upp pågick ett bröllop i blåsten och det var ju originellt att ha det ute i naturen.

image62



image63

Vi strövade lite omkring och fotograferade
image69

men Timo ville inte gå för nära kanten eftersom han är höjdrädd så vi gick tillbaka igen. Då hittade vi en fin rastplats och där intog vi andra fikan sittande, lite behagligare.

image64

För att hundarna skulle få något annat roligt så körde vi ner till stranden så att de fick sträcka ut i vattnet och det uppskattade de mycket.


image65

Därefter gick turen mot Glimmingehus, tyvärr hade de stängt en kvart innan vi kom så vi fick bara se det utifrån men det är ju väldigt imponerande.

image66

image68

Sedan var det bara att ställa kosan hemåt igen och vi hade njutit av naturen och de otroliga vyerna under resan. Kanske kan det bli en tur till innan sommaren är riktigt slut men det ser dåligt ut, termometern har verkligen krupit neråt.


Kommentarer
Postat av: Erica Ohlsson

Vilka fina bilder. Idag hade jag kalas.

2007-09-08 @ 20:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0