agility, tennis, pass

I onsdags så var Erica och Marcus hos oss på eftermiddagen och givetvis blev det agility. När så Tees blir trött så kör Erica själv några lopp, tom Marcus gjorde det, men då får vi hålla i Tees, hon vill vara i tunneln samtidigt också.




Här startar vi




Erica har gjort sitt lopp




Marcus passar Tees



Nu är vi nöjda och belåtna

När alla var trötta så spelades det "4 i rad" och det är ett allvarligt spel så när båda hade vunnit vars en gång slutade de. Det var ju rättvist då.





Lars kom och hämtade Erica men Marcus stannade kvar en stund och satt och klappade Tees och plockade hår på henne. Hon börjar sin fällning nu. Det är fantastiskt att se, eftersom Marcus är så hundrädd. Sedan cyklade morfar och Marcus till macken eftersom Timo skulle pumpa ett hjul till skottkärran och så fortsatte Marcus hem.

På torsdagen var Carina och jag en sväng på Hästveda marknad, men vi kom lite sent, en del höll på att packa ihop redan. Men det var lite folk där så det var skönt att bara strosa omkring där. Vi köpte lite matnyttigt och jag 2 st linnen. Sedan for vi hem igen och tog en fika. Carina skulle en runda med Mia och hundarna, men jag orkade inte följa med, utan slappade hemma. Det har fått vara lite kvällsrundor när värmen har lagt sig. Det är vad man orkar med.





Ute på ängen i det fria



På fredagen fick Timo följa med Lars och Marcus till Båstad. Dels för att hämta Sandra som varit hos en kompis och dels för att se lite tennis. De såg Robin Söderling förlora och sedan såg de till Timos glädje Jarkko Nieminen spela, Finlands bästa tennisspelare. Vi såg honom en gång också uppe i Stockholm i Stockholm Open. Tyvärr började det regna i Båstad, så de for och hämtade Sandra och körde hem. Timo hörde sen att Nieminen hade förlorat också.

Lördag, söndag jobbade vi lite i trädgården och inomhus och tog det lugnt.

Vi mailade till vår uppfödare och berättade om Tees syskon och det stämde att hon hade sålt 2 hundar till Blekinge. Så Timo ringde den ena, han med tiken och han tyckte att det var synd att vi inte hade hittat rätt till dem. Han tyckte att det skulle vara skoj att få se Tees och hur de reagerar för varandra. Så vi har beslutat att åka dit en dag och se hur det går.

I dag måndag skall vi åka och få Tees pass klart, hennes prover var ok, så nu kan hon åka med oss om vi vill åka utomlands någon gång.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0