Bad

Helgen var olidligt varm, men vi fick äntligen gjort väggen klar till uthuset. Timo tog en våt handduk på huvudet till hjälp, för att hålla värmen nere.







Men vi var tvungna att emellanåt gå in och vila oss och så satte vi på airkonditioneringen och då gick det att fungera inomhus. Tees la sig precis under den och njöt av kylan, annars har hon tom lärt sig att hon kan gräva ner sig i buskaget, det svalkar ett tag.


På tisdagen for vi ut till Yngsjö till Christel med familj, för att bada och koppla av. Tees lämnade vi hos Carina, det är lugnast för henne.




Det var underbart att komma ut till kusten, det var en helt annan luft och så var vi på stranden och badade och badade. Det gick stora vågor, men det var skoj att dyka i dem och åka med.

Timo och Marcus tog en promenad på stranden och då träffade de Ericas fröken Anette och hon gav en kall hård kram åt Timo. Hon hade precis varit i vattnet ,så hon var avsvalkad, men Timo blev jätteglad att åter träffa henne, det var länge sedan sist. Ändå var det 22 grader i vattnet, oftast är det kallt i vattnet i Yngsjö. Så drog vi oss upp till husvagnen och det vankades korv och potatissallad som smakade gott efter simmandet.






Zenthus, Sandras kanin var med ute på campingen och pysslades om riktigt. Vi passade på att fotografera barnen till vårt barnbarnskollage, eftersom de andra fotona var tagna för länge sedan.



Marcus



Sandra



Erica 9 år om 6 dagar, som hon påpekade för oss

Så for vi hem och hämtade Tees och satt i skuggan. Suzan med familj har åkt till Mallorca för att koppla av innan skolan börjar igen.  När vi vattnade våra blommor såg vi att Suzans malvor blommade och hennes egen pelargon hade tagit sig bra. Men det gäller att vattna i torkan, tyvärr ser träden ut att fara illa.



Titta Suzan och njut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0