Hundklippning

Nu har regnet kommit och det med besked. I fredags kom det 40 mm i Vittsjö under 2 timmar, vi fick ca 37 på längre tid. Sedan kom det mer, men det behövs. Vi var hos Carina i lördags för att klippa till Tees lite. Hennes öron är som grytlappar och när hon springer på ängen fastnar det små fröer, som är lite svåra att ta bort, hon försöker själv också.

Men det svider lite i själen när vi kortar hennes öron, de är så fina ,men med mycket dött hår, så de behövdes tunnas ut. Men vi har ju en räv, vi skulle först klippa klorna och det sker under lite protester. Sedan skulle vi väga henne och det vill hon ju inte, utan sprang ut i trädgården och gömde sig bakom häcken, här ser ni inte mig. Men vi fick ju tag i henne och hon håller vikten. Sedan var hon lite försiktig, men när jag frågade om vi skulle åka bil till Carina, ville hon det.




Innan, kolla öronen.

Väl framme där så var det dags för klippning, inte alls roligt. Men hon blev fin och det är lättare att kamma öronen nu, sedan fick hon busa med de andra hundarna.




Efter med något mindre öron.

Under tiden ringde Erica till morfar och undrade om vi inte kunde åka upp till Vankiva och träna agility med Tees och det lovade morfar. När vi var färdiga så hämtade vi flickorna och körde upp till Vankiva.  Vad roligt vi hade. Först så jublade Tees, här är det ju en rolig plats tycker Tees. Men jag undrar om inte flickorna hade lika roligt, de provade själva på hindren och morfar njöt av att sitta på en stol och kolla läget.





A:et kanske har Sandra godis



Här går det undan



Morfar har roligt när Tees dyker ut från säcken



Månne den nya Susanna Kallur



Tittut här kommer Sandra

Efter en timme så körde vi hem igen och alla var trötta, kanske inte flickorna.


På söndagen regnade det igen så vi hade inomhusarbete, bl a lagade Timo lite leksaker till barnbarnen och sedan så jagade vi äckliga mördarsniglar, vi hittade ett tiotal.





Frukostdags i uterummet



Carina kom och hämtade mig för att åka till Ikea och Tees verkade inte alls sur på henne för klippningen.



Carina köpte en stol till datorn, sedan blev det bara lite småsaker. Timo började under tiden med uthuset och spikade upp reglar ,så i morgon fortsätter vi med väggen, om det inte regnar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0