Kändisgolf

Måndagen den 7 juli kom Kalevi Tikkanen först in till hos oss på en fika och pratstund ,sedan for vi till Vittsjö, eftersom det var det kändisgolf där. Det är Micke Andersen i Grönwalls orkester, som hjälper till med kändisarna. I år var där bl a boxaren George Scott, komikern Loffe Karlsson, Let´s Dancestjärnan Mårten Andersson, friidrottaren Henrik Dagård samt ICA: s Paul Tilly. De hade först en tävling på puttengreen, vem som var närmast hål, sedan en stor tävling med 4- bollar.




Vi träffade många bekanta och fick oss en pratstund och Tees fick springa i skogen där. Sedan åt vi lunch på klubben, som smakade alldeles utmärkt och Tees fick en skål med vatten.





Boxaren George Scott




Loffe Karlsson i sitt esse.




En söt hundvalp Schäfer labradorblandning





Här har Timo hittat ytterligare en söt valp.




Micke skall köra ut med dricka till spelarna.






Ingvar Klint och Micke i Byggbolaget på språng i matschen.

Vi gick en liten runda och tittade på spelet, sedan for vi hem till Siv. Hon bjöd på kaffe och det hade börjat småregna lite. Himlen var alldeles svart. Siv passade Annlouise kille Alex och Jacob var där också och de var helt inne i tv: ns värld.







Spännande!!

När det mörknade mer och mer så tyckte vi att det var bäst att köra hemåt och vi hade inte hunnit långt förrän regnet forsade ner, men det var väldigt lokalt. På vissa ställen kom det inget alls. Hemma hade det inte regnat mycket, men senare så kom det och det åskade rejält.


På kvällen chattade vi med Mathias och han skickade fina bilder på sin häst ,som han älskar att rida. Nu har vi 2 barnbarn som rider. Sandra i Röinge ridskola i Hässleholm och så Mathias sin egen häst utanför Landskrona. 




En stolt Mathias på sin häst.




Timo tog en bra runda med Tees  innan läggdags.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0