Värmen

Värmen bara fortsatte på fredagen, men Timo samlade ihop vår bedrövliga klätterhortensia som hade dött, för att köra till tippen. Men så kom Siv och Boris på besök och dagen gick, så det fick bli till lördagen.

Ganska tidigt på lördagen körde vi med Tees till tippen och därefter for vi till Carina, hon hade sina rötter från körsbärsträdet, som hon ville bli av med. Så var körsbärsträdet historia bara. Det gick tungt i värmen, men vi tog lite i taget och när det var fädiglastat for Timo och Carina till tippen och jag och Tees hem och gjorde mat, sjömansbiff, smaskens. Vi hade nypotatisen Timo till och Mirjam det var inga fel på dem. Du måste ha haft otur med dina.

Carina, Timo och hundarna kom sedan och vi satte oss till bords på framsidan i skuggan, det var alldeles för varmt i uterummet.







När vi var nästan färdiga kom Lars och barnen, Christel arbetade på sjukhuset. De blev lite mat till dem också. Timo passade på att fråga Lars om han kunde klättra på höjden. Vår plåt på gaveln hade lossnat och Timo kan inte klättra, så det hade blivit jag, som hade fått göra det. Men Lars lovade att han skulle göra det när han hämtade flickorna. De skulle köra lite agility med Tees bara det blev svalare.


Flickorna körde lite agility, men Tees blev snabbt trött, värmen tar. Christel hade också kommit och Lars hade spikat på plåten.









Erica hade överskottsenergi så hon sprang själv agilityrundan och till sist blev det lite limbo också.









Sedan var Tees slut och sov hela kvällen.


På söndagen var det som tur var lite molnigt så man kunde andas lite lättare. Men ack vad det är torrt och vi vattnar och vattnar, men bara växter inte gräset. Vi såg att våra buskar var så torra att de nästan hade dött, så Timo började gräva runt buskarna och det dammade om spaden så vi vattnade mycket och fyllde på mer jord.  Vi passade Shiva ett tag när Carina var iväg med Vittra på kurs.




Kan det vara Matte som kommer nu?




Tees vill busa med sin matte.






Usch vad torrt!



Tees vill gärna vara med.

Så nu hoppas vi att de skall klara sig.



Shiva intar vilopaus





Vittra gillar skuggan


På kvällen tittade vi på finalen i Wibledon mellan Federer och Nadal. Vilken otroligt utdragen och spännande match. Vi höll på Nadal och till slut vann han, men Timos puls var uppe över 100 så det var inte bra. Han fick ta en liten promenad med Tees och lugna ner sig. Under natten kom så äntligen regnet, men tyvärr tror jag inte att det kom så mycket här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0