Friidrott

Fredagen den 2 maj var det dags att gå till doktorn och resultatet blev att jag skulle öka 1 medicin och ta lite mer prover, under tiden satt Timo i kafeterian och stöttade dem genom att dricka kaffe och fika. De har det lite svårt nu genom sjuksköterskestrejken och får inte så många kunder.

Sedan gick jag till frisören och permanentade mig, med resultat att håret är alldeles rakt. Men när jag tvättar det efter några dagar blir det lockigt. Carina var här en stund och skannade några gamla kort, bl a på våra goldens Yoko och Ronja och det högg till i hjärtat när vi såg dem.

image529
Yoko världens gulligaste och busigaste golden


image530
Ronja en lugnare och försiktigare golden och Tamzin




Timo hann med att basta hos Kalevi i Vittsjö också.

På lördagen hade vi stor underhållning med grannen. Han hade en kompis som skulle fälla hans gamla gran, som höll på att dö.


image531

En mäktig gammal gran


Han började nerifrån och det såg farligt ut när han satt uppe i toppen och sågade. Men ner kom den och de som inte vet att där har stått en stor gran märker inte att den är borta.


image532

Nu ett minne blott

Vi såg att våra första potatisplantor hade kommit upp och det är roligt att följa skedet.


image533

Det är solrosplantor som också kommer upp


Annars blev det mycket gjort i trädgården och så deklarerade vi genom datorn på internet för första gången och inte sista dagen heller, som det brukade bli. Det är lite av en sport att lämna in dem sista dagen.

På söndagen tog vi ut Shiva eftersom Carina var iväg med Vittra och så var vi på invigningen av Göingevallen och tittade på friidrott. Vi såg Erica stöta kula och sedan springa 400 meter.

image534

Koncentration innan stöten

image535

Här är mamma Christel funktionär

Det gick bra hon blev 2:a i sitt heat och löpningen ligger nog bäst till , hon har ju att brås på. Mamma Christel sprang Marathon i Köpenhamn i fjor vid den här tiden.



image536

Spänd förväntan innan start


image537

Målgången som tvåa


image538

En kort vilostund hos mamma Christel



image539

Visst ser Carinas hundar ut att trivas när de är hos oss, viloplats i soffan


image540

Timo har äntligen fått igång vår egen el-pump så att vi kan ta upp vatten ur vår gamla brunn för bevattning. Vi har mycket torrt för tillfället och inget regn lovar de heller. Timo är rädd om våra rododendron och våra nysatta plantor så han har pumpat upp ca 100 liter.

Vi köpte nya trådlösa telefoner, som är bra att ha nu när vi vistas så mycket ute i trädgården. Tees följer oss hack i häl, vad vi än gör där ute och än så länge har hon inte plockat upp några potatis.   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0