Stockholmarna och dop

I måndags tittade Siv och Boris in och tog en fika.







Sedan på kvällen var Carina och jag på dressyrkurs och Tees vet vad hon skall göra men lyder inte så där 100 % men det går framåt. Hon löper fortfarande så hon irriterar hanhunden men det kan inte hjälpas. Hoppningen på slutet är roligast, men det går även bra med platsliggandet.

På tisdagen fick hon inte följa med till agilityn utan bara jag och Sandra var där och tittade ett tag, sen körde Sandra agility hemma på tomten.








Här vankas det belöning.

På onsdagen var det dags för musical på Röinge skola, det var Sandras klass som uppträdde och samlade ihop pengar till en skolresa till Danmark. De var otroligt duktiga och frimodiga att de bara törs.



På torsdagen var det dags för vattengympa igen och det var tungt, det var varmt ute och i vattnet. Men efteråt känns det skönt att ha gjort det, men jag var slut och fick nästan gå och lägga mig direkt vi kom hem.

På fredagskväll kom Suzan och barnen ner från Stockholm. Denna gång körde Suzan med den nya Volvobilen, röd och grann. Det blev lite grillat i uterummet och jordgubbar till efterrätt. Sedan blev det "Så skall det låta" med allsång av Suzan, Carina och barnen. Så var det dags för sängen igen.

På lördagen tog vi det lite lugnt på förmiddagen, sedan var det dags att köra mot Landskrona till Moas dop. Det var 3 bilar som körde från Hässleholm, Christel med familj, Suzan med morfar som lots och Carina och jag med hundarna. Vi körde över Höör och hämtade upp Mathias. Catharina och pojkarna hade varit på Skånes Djurpark och kollat djuren.





Carina, Suzan, Hannah Timo lite bakom, Svante Catharina med Andreas framför sig och Mathias

Efter en snabb omkramning så for vi vidare till Landskronas kyrka där vi gifte oss för 48 år sedan. Det var en kort högmässa och bara Moa som döptes.




Kusinerna Erica, Hannah, Sandra och Svante framför kyrkan och som synes så blåser det alltid i Landskrona




Linnea hos farfar och pappa Thomas




Lilla Moa




En fundersam Mathias och Moa i assistentens famn

Efter det var det smörgåstårta och tårta hemma hos Thomas. Sedan var det dags för hemresa.


Suzans bil körde mot Borstahusen så att barnen fick doppa fötterna i havet. Carina och jag for direkt hem, efter att lämnat Mathias i Höör igen. Jag fick en stor kram av Andreas och när jag frågade vem som är bäst, sa han du och farfar. Jag förstår inte varför farfar alltid skall vara med.

På söndagen var Erica iväg och sparkade boll, de vann med 10-0 och Erica gjorde mål. Sandra hade cyklat över till oss för att umgås med kusinerna och vi ringde Christel och bjöd dem på pizzalunch efter matchen. Det passade Christel bra eftersom hon skulle arbeta kväll på sjukhuset. Marcus undrade, när vi kom med 2 familjepizzor att "har du råd med det morfar"? Så han förstår att vi pensionärer inte har det så fett. Erica var på party så hon missade pizzan. Det smakade bra med pizza och barnen stojade själva och med Tees.





Här vankas pizza




Vilken skall vi välja undrar Timo och Christel

Så for Christel och Lars iväg, men Marcus blev kvar, eftersom han ville se Fotbollsmatchen Landskrona Bois mot AIK på tv.  Han vet ju att vi håller på Landskrona Bois och även hans tennistränare gör det. LYCKA att Landskrona vann med 1-0.

Sedan kom Carina och hundarna och fick lite pizza.





Nu har vi kollat bilen




Marcus busar med Tees


När Carina åkte hem igen var Marcus ute i trädgården och lekte med Tees och det är ett otroligt framsteg, eftersom han är väldigt hundrädd. Men Tees var dels trött efter allt ståhej under dagen och alla som lekt med henne att hon tog det lugnt så Marcus kunde vara med henne. Timo kollade Suzans bil lite och fyllde på olja mm. Så gjorde vi våfflor med vispgrädde och Marcus och Lars hann äta lite innan de skulle iväg på styrketräning. Erica satt i bilen och ville inte gå in för Tees hoppar ju så. Morfar trugade med våfflor, men hon hade ätit, men så berättade morfar att Marcus lekte med Tees och det måste hon ju bara se. Det var ju något väldigt ovanligt. Sedan stannade hon också medan Lars och Marcus styrketränade Sedan for Lars, Marcus, Sandra och Erica iväg och vi andra slappade lite framför tv.

På måndag morgon var vi uppe ganska tidigt och åt frukost och Suzan packade ihop och lastade in i bilen så var det dags för färd mot Stockholm igen.




Inlastningen är klar och det är dags att åka mot Stockholm





Hannah vinkar adjö

Vi var lite loja och tog det lite lugnt, framför allt var Tees jättetrött och låg helt utslagen hela dagen. Men hon hade haft ett paradis den här helgen, många som pysslade med henne och många knän som hon kunde ligga i. Mot eftermiddagen började det regna här och det behövs, men vi skall ju gå sista dressyrkursen i kväll och det är inte roligt när det regnar. Men vi får väl offra oss.


Kommentarer
Postat av: hannah

tack för att ni visar upp mina trosor för hela världen!! xD :D

2008-05-31 @ 18:25:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0