Valborg o agilitly

På måndagen kom Alpo Persson från Markaryd, som är medlem i Finska krigsbarn och diskuterade om ett möte med folk från föreningen i Nordostskåne. Efter en liten fika i uterummet körde de runt för att hitta en lokal för mötet och det blev Hembygdsparkens Café.


image514

Carina o jag var ute och rastade hundarna för Tees och Vittra skulle ju gå på sin dressyrkurs på kvällen. Den gick så där, Tees är tänd i början, men sen blir det tråkigt att bara gå fram och tillbaka. Men sedan skulle det bli hopp av och det gillar Tees så hon blev tänd till tusen och hoppade så glatt. Det var lite apportering också och det var kul, men hon vill helst ha den dummysen som Vittra har. Det var 2 trötta och nöjda hundar vi hade med oss hem.



image515

Fikadags

image516



På tisdagen hade Timo sin kolgympa och sedan visade Timo Kalevi Tikkanen rostskyddsfirman här i Hässleholm. Efter det körde vi till Kristianstad för att köpa mer agilitysaker. Vi fick tag i 2 hopphinder så nu har vi så att vi kan göra en egen hinderbana i trädgården. Jättekul!


Vi hämtade sedan Sandra och for till Vankiva för agilityträning. Tees blev överlycklig när de plockade fram redskapen och började yla. Hon kände igen tunnlarna och det är ju roligt. Hon var heltänd och lyckades perfekt, hon hade ju gjort det på valpkursen. Så kvällens övningar blev lyckade.


image517

image518

image519


image528

När vi kom hem plockade vi upp våra egna saker och Sandra tränade lite med henne.



image520    slalom

Så var det dags för mat och kväll.


På valborgsmässoafton kom Siv och Boris in en stund och sedan hämtade Timo Erica som skulle vara hos oss några timmar då mamma och pappa bara vill jobba och jobba!



image524

Här startar Erica med slalom



image523

så är det dags med hoppringen

image522

sedan tunneln


image521

sista hoppet och belöningen

Givetvis ville hon träna agility med Tees. Men Tees blev lite snurrig, vem bestämde egentligen? Till sist gick det bra däremot och dagens goda skratt fick vi när Erica själv skulle göra hindren och när hon var inne i tunneln for Tees efter henne och var ute samtidigt. Minen på Erica var skrattretande, var kom hon ifrån? När Christel hämtade Erica ville hon visa för mamma hur duktiga de var, så det blev en runda till som gick ganska bra. Men sen var Tees trött. Vi körde till Carina och hjälpte henne med hennes galler som hon skall ha i gränsen till grannen. Efter det var vi också trötta och det var ganska kyligt så det blev inte av att titta på något Valborgsmässobål i år.





image525

Stark koncentration


image526


puh


image527

en glad publik

1:a Maj var det dags för Marcus att spela tennis, uttagning till Kalle Anka cup. Det blev en väldigt spännande och jämn match, men tyvärr förlorade han den. Vi var och tittade på matchen och jag passade på att gå en runda i parken med Tees och parken är väldigt vacker. Men det var kyligt i luften, så det var skönt att komma hem igen och idag blir det ingen agility, vi får vara lite försiktiga med Tees så att vi inte tröttar ut henne för mycket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0