Landskronabesök och agility

På måndagen den 6 april skulle Thomas upp till Hässleholm och hämta bl a en soffa och soffbord, så han kom med firmabilen och killarna var med. De hann få middag innan lastningen.






Här omorganiserar Thomas lasten så att allt skall få plats.



Tees kollar så att allt blir rätt.



Christels köksmöblemang åkte också med till Landskrona, vi hade tänkt slipa det, men det kan vi göra där nere, nu när han hade en bra bil att köra med. Bordet är tungt men Mathias och farfar är starka.



Sedan finns det ju bra hjälpmedel att få upp bordet med.





Farfar och Andreas skojar med  varandra.



Mathias visar att han är atletisk och Andreas tittar beundrande på, han har ju världens bästa storebror tycker han.Det låter så gulligt när han säger det. Riktig syskonkärlek.



Vi hann med lite fika med glass också ute, men det blev lite kallt.





Så for killarna iväg hemåt med all last.

På kvällen var det dags med den första agilityträningen för Tees och Sandra. Vi hämtade Sandra och körde till Vankivafältet, där det fanns många hundar, sugna på agility. Först var det lite teori inne och sedan skulle man börja utomhus. Träningen verkade lite tuffare än förra gången och vi hade ju missat en säsong, när vi var på semester.




Det är så roligt att se Tees och Sandra ihop, Tees är helt koncentrerad på Sandra och bryr sig inte om oss. Hon följer henne som en skugga. Det gick ganska bra, men Tees behöver tydliga signaler vad hon skall göra. Men sedan hoppar hon glatt och springer in i tunnlarna, bara hon får godis när det är klart.



Här syns att det är rörelse över hela fältet, tyvärr blev det kyligt att stå där så vi var nöjda med att få köra hem och få något varmt i oss. Tees var trött och somnade genast  när vi kom hem, hon hade ju arbetat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0