Ljus, tennis och Hovdala

När vi vaknade på fredagmorgon och läste vårt husorgan Norra Skåne såg vi på dagens bild, Erica framför en säck med utbrunna värmeljus, som klasskamraterna samlat in i en tävling över hela Sverige.



På promenaden mötte vi Minna och hundarna hade roligt.





Sedan gick vi förbi den duktiga hunden, som håller sig på sin tomt  utan staket och inte hoppar  ner, fast Tees försöker få liv på honom.



På lördageftermiddagen ringde Carina och undrade om Tees fick följa med henne och Mia till Äspet, med alla hundarna och de fick hon ju gärna. Så här roligt hade de, jag har stulit bilderna från Carinas blogg.





Sedan kom de in om och fick en fika och Mia fick smaka memma, men det var nog inget hon skulle satsa på i framtiden.



Senare på kvällen var vi och tittade på när Marcus och Mathias Lanz spelade en dubbelmatch i tennis.





Motståndarna var Samuel och hans pappa.




Marcus och Mathias vann matchen.



Spända åskådare, mormor, Erica och farmor, Christel och Lars och morfar så klart.







På söndagen mådde Gunilla inte riktigt bra och vilade nästan hela dagen. Kalevi Tikkanen kom på besök, då hans Aira skulle måla porslin hela dagen och inte kunde sitta och prata med honom. Efter besöket  bekämpade Timo lite mossa med järnsulfat. Mot kvällen piggnade Gunilla till, så vi ringde Carina och frågade om hon ville hänga med och äta något på Cats, och det ville hon. Det här var avslutningen på middagen 3 olika glassefterrätter, smaskens. För att inte vara alldeles onyttiga tog vi en promenad hem, mätta och belåtna.


Kommentarer
Postat av: Mia

Hej!

Tack för fikat häromkvällen. Det var mysigt! Men nästa gång vill jag nog hellre ha det ni åt på bilden längst ned som efterrrätt ;-)

2009-04-20 @ 22:31:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0