Skoldisco, tivoli på stan, grillning, samt fotboll.

Först måste jag dock visa en bild, som jag tagit från Carina, på vitsipporna som blommar så vackert. Tack Carina, du har en bättre kamera än vi har.



Så var då Timo  på skoldisco på fredagkvällen, på årets klassfest med sina 10-åringar.
Festen började med pizza och dryck. Jag hade svårt att förstå, hur så unga människor kunde äta så mycket pizza. Kanske var det lite tävling mellan killarna.





Efter ätandet och drickandet blev det till att sitta i en ring på golvet och leka "polis och mördare".





Klassfesten organiserades av Kevins och Elias föräldrar, så långa stunder kunde jag sitta och diskutera barn och uppfostran med klassens fröken Anette.




Elias mamma i arbete.



Kevins pappa diskuterar med Elias.



Kevins mamma och Elias pappa diskuterar klassfesten.



Efter lekarna bjöd Moa och hennes mamma på kladdkaka med vispgrädde. Sedan blev det godis och chips mm, bordet långt. Då kom en av flickorna och frågade mig artigt om inte jag också önskade mig något från bordet. Jo tack sa jag, men bara lite av varje. Så kom hon med 2 chips, 2 ostbågar samt 2 karameller. Rart eller hur?

Barnen dansade sedan både disco och tryckare. En del med mycket fin rytm i sin dans. I sista minuterna innan slutet, kom Kevin och frågade, om jag hade bjudit upp deras fröken Anette. Det hade jag inte gjort, då jag hade lovat, att endast dansa vals med Anette och ingen vals hade spelats. Då tog Kevin mig i armen och drog mig till Anette och sa "dansa nu med henne" och vi dansade en tryckare till barnens glädje.
Några flickor tom bjöd upp mig till discodans. Så var kvällen slut och jag måste erkänna att jag var totalt slut, när jag kom hem och bara längtade efter sängen.

På lördagen cyklade vi in till stan och såg på gatulivet. Det vara tivoli och försäljningsstånd ute.





De minsta i "studsegungor", blivande bungyjumpers??





Vi köpte lite blommor på torget och sedan cyklade vi vidare till Christel, turlig kom vi till grillningsdags och här är pappa Lars i grilltagen.



Marcus tyckte också att det skulle smaka med grillat.



Under tiden hoppade Erica på "studsemattan", även om det här ser ut som om hon står på staketet. Hon är otrolig på att göra volter på studsemattan, man blir riktigt rädd, att något skall hända.



Även Sandra lät sig väl smaka.



Sedan gosade hon med Zenthus, hennes kanin.




Så cyklade vi hem igen, mätta och belåtna men lite trötta.

På lördagkväll hade grannen tyvärr party och det var dunka, dunka hela natten ända till ½4  så det blev inte mycket sova av.
Sedan på söndagen var vi lite låga och tog det lugnt först, men sen blev det stress, stress. Först ut med Tees en runda, sedan bort till Carina och ta ut Shiva.



Där såg vi underbara kejsarkronor som var utslagna.



Sedan iväg till Österås, där Erica skulle spela fotboll. De har ju varit otroligt duktiga och vunnit mycket, men nu skulle de spela mot tjejer som var ett år äldre, så hur skulle det gå?

Klart föra avspark.



Stor koncentration.



Här gäller det taktiksnack, men de ledde stort i halvlek.





Matchen över och de vann med 7-0, otroligt!

Gruppfoto efter matchen, alla var nöjda.


 




Så handlade vi på OBS och åkte hem och släppte ut Tees. Telefonen ringde och Siv och Boris var i Kristianstad och ville ha kaffe i väntan på att de skulle titta på Jakob när han skulle  spela  fotboll i Hässleholm. Tidigare hade de tittat på Johannas match. Det blev lite fika och så åkte de iväg igen och vi tog det lugnt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0