Vårprakt


Våren är en härlig tid och det lyser gult, blått och vitt i trädgårdarna och på fälten. Man kan se fram emot sommaren och vara ute så mycket som möjligt. Skönt efter en tung vinter.




Vår kastanj som knoppas för fullt, man ser dag för dag hur knopparna växer.



Vi trodde att vår lilla Magnolia hade frusit i den sista vinterknäppen, men vad glada vi blev när vi såg att knopparna håller på att slå ut.




Sedan har vi längre ner på gatan ett stort träd, som är 40 år gammalt och vad vackert det är. Vi väntar med andakt 1 vecka till när allt har slagit ut, då njuter vi var gång vi går förbi.



Vår Forsythia som har blivit kraftig just i år. Njut.




Några vitsippor från vår hundpromenad, ute mot Hovdala finns de i mängder.



Tees gillar också våren, hon vill vara ute jämnt och hittar viloplatser för sig och sina djur överallt.



På torsdagen blev det inte skolan eftersom vi skulle till Verums kyrka på begravning. Verums kyrka är väldigt vacker och enkel och stilfull inuti.



Det var Tommy Hedlunds mamma Elsa som skulle begravas. Vid begraavningen sjöng Tommys syster Kikki, Amazing Grace och Blott en dag. Det var väldigt vackert.





Sedan for vi till Vittsjö, till Siv, där Tees hade varit. Siv och Tees var trötta, när vi kom, de hade sparkat fotboll i 2 timmar. Vi fick lunch och så hjälpte Timo till att få ner pumpen i deras brunn, så nu kan de vattna hur mycket som helst. Så var det dags att åka hem igen.

Vi njuter av alla de slags blommor som finns dels i vår trädgård, dels de vi ser på våra promenader.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0