Bl a Hovdala igen samt IKEA-besök.

Efter alla festligheter har vi försökt ta det lite lugnt, men en dag for vi ut till Hovdala för att äta av buffén, en av presenterna. Här står Timo framför slottet och njuter av vackra höstvyer.

Här ytterligare en bild från Hovdala slott.



Väl inne njuter vi av bordets utsökta mat. Mycket grönt så det är nyttigt också.



Det smakade väldigt gott, så tack så mycket.




Sedan kämpar vi på med Timos kolgympa och vår vattengympa samt promenaderna med Tees antingen här i området eller så med Carina och hennes hundar på Hovdala.

Timo var på biblioteket i Kristianstad och lyssnade på ett föredrag om andra världskriget och krigsbarn.Men allt började med oerhört duktiga sångare som sjöng vackra sånger innan föreläsaren lektor Birgitta Södervall började.



Med bland åhörarna bl a vännen Hellevi.

En mycket duktig föreläsare, lektor Birgitta Södervall. 



Samtidigt passade Timo på att hämta hem vår husvagn i Vinslöv. Den hade varit på reparation, så nu tänkte vi snart ta en tur till Ullared med den.

En dag nu på barnens skollov undrade Christel och Erica om vi ville följa med till Ikea, Erica skulle ha en ny byrå till sitt rum. Timo kunde inte, men jag följde med. Här har Erica tröttnat lite och fick åka med i vagnen.



Här kollar hon mormors julklappspapper.



Det var mycket att titta på och Erica och jag blev snart trötta.





2 glada och nöjda personer, de hade hittat vad de ville ha. Jag blev utan lampskärm, för det tillverkas inte mer nu för tiden, den sorten jag sökte.



Det smakade gott med glass efter besöket. När vi körde hemåt, så ringde vi till morfar och han kom hem till Christel, så vi fick lite fika ihop. Erica tyckte att morfar skulle varit med, så hade hon haft någon att prata med, när vi tittade på så många grejer. Hon skulle ju bara ha en byrå så var hon nöjd.


Kommentarer
Postat av: Anette

Hej Timo och Gunilla! Vad roligt att se att ni har varit på Hovdala och ätit av den goda buffén! Jag trodde och hoppades att ni skulle tycka om det!



Många kramar till er båda! /Anette

2009-11-03 @ 22:57:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0