Löv, löv och åter löv.

Timo och Carina for till Hovdala medan jag gjorde äppelkaka av de sista äpplen. Här väntar Tees på att de andra skall komma ur bilen.


Visst lyckas Timo också med vyn från Äspet.

2 trötta hundar som kan samsas om soffan.



Här skypas det med Tammerfors, broder Hannu hade besök av syster Raili och de passade på att skypa med Timo. Värt att försöka fotografera. Alla 3 syskonen på samma bild 2 i Tammerfors och 1 i Hässleholm.



Christel med familj for till Tyskland för badsemester och vi passade Zentus, oturligt nog så blev det kallt på natten så vi fick tina upp vattenflaskan.



Sedan hämtade vi Vittra eftersom Carina var iväg med Shiva. Det var mycket löv på tomten så vi passade på att kratta upp dem, men då ville 2 hundar vara med och leka.



Det är ju mjukt i lövhögen.



Hej och hå vad mycket löv efter kastanjen.



Vittra uppskattade mycket att få leka med i löven.



Uch t.o.m. ute på trottoaren är det fullt med löv. Bara på dem.



Sedan blev det en kaffepaus i uterummet (den sista ute?) med äppelkaka, gott. Tees vill också
gärna ha, men hundarna fick knäckebröd.
 


Så hörde vi ett underligt ljud, klapprande, som av hästar, men det kunde väl inte vara möjligt?  Jo det kom en häst utanför på gatan och Tees blev som tokig. Hon är rädd för hästar, de är ju så stora och hon skällde vansinnigt. Vittra var alldeles tyst (Carina sa sedan att hon var jätterädd för hästar och inte vågade säga något.)



Till sist blev Tees tyst och bara tittade, hästens ägare tränade den på att gå runt i kvarteret, eftersom den också var rädd. Så det blev en bra träning både för hästen och hundarna. Efter det fortsatte vi med våra löv. Men vi
blev chockade nästa morgon för då var trottoaren full av löv igen, efter blåsten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0