Lite elände och vacker höst.

I torsdags var det dags för idrottsdag för hela Röinge skola och de delades in i olika grupper med elever från 0:an tom 6:an. Så fick de prova på olika grenar som dragkamp.




fotboll med annorlunda regler. Titta på den lille killen, han är inte stor. 


Här är Erica och i bakgrunden vårt sjukhus, som tyvärr försämras hela tiden, ingen akutmottagning på kvällar och helger mer, var skall det sluta? 




Sedan hade man bl a löpning och längdhopp.


Vi är igång med våra aktiviteter, Timo med sin kolgympa varje tisdag och så går vi båda på vattengympa på onsdag kväll, riktigt tufft, men det känns skönt efteråt.

Vår ugn har pajat, jag skulle baka sockerkakor, men de blev kolsvarta och fick slängas och jag fick baka hos Carina istället. Vi jagade en ny spis, men vi vet inte om det finns någon på lager av den som vi föll för, det visar sig på fredag.

Sedan har vi gått våra rundor med Tees och hela tiden möter vi nya hundar och de flesta är riktigt gulliga.

Här en golden som gärna ville klappas.



Nu syns det att hösten är kommen och hagtornen lyser vackert med sina röda bär.



Här andra fina höstfärger.




På slutet av vår runda träffar vi en gullig och duktig hund, den lämnar inte tomten, hur gärna den än skulle vilja.

Här väntar han på Tees bakom busken.



Hon hade gärna hoppat upp till honom, men vi vill inte störa honom.



Sedan pajade vår värmepump, den bara gick och gick och Timo räknade pengar på elen. Som tur var, så kom Teo-Kyl ganska snabbt och kollade den och bytte gas i den, så den startade fint igen. Men det är ingen garanti att den håller, den är från 80-talet och en ny kostar mycket pengar (vilken bank skall vi råna?) Annars har vi varit lite hängiga, en natt satt vi nere i köket kl 03 00 på natten och jag käkade smörgås och mjölk plus choklad, eftersom jag hade blodsockerfall, det känns inget vidare. Bara Tees var glad, hon fick ju sällskap en stund. Hela nästa dag var förstörd. Uthuset har fått vara ifred nu ett tag, kanske vi sätter igång igen nästa vecka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0