Vintertofflor.

 
På onsdagen tittade Siv och Boris in en liten stund. Eftersom vi inte hade kunnat vara på Markaryds marknad så hade Siv handlat vintertofflor och gräddbullar åt oss.
 
 
Siv hade köpt 2 par tofflor och undrade vilket par jag ville ha, det blev de gula för de var lite större, sedan var det lite bonus att hon köpt gräddbullar åt oss, det smakade gott till kaffet.
 
 
Timo tyckte att det var skoj med besök, men blir fort trött, så de stannade bara en liten stund.
 
 
På eftermiddagen kom Marcus och klippte vår gräsmatta, det blev lite fika också och Tees lägger sig gärna hos Marcus och vilar.
 
 
Fikat smakade gott och det blev en gräddbulle till Marcus också.
 
 
Morfar orkade sitta med en stund, men sen tog han en sovpaus.
 
 
En mycket trött Gunilla som också passade på att sova en stund.
 
 
På fredagen den 14 september var vi först hos distriktsköterskan och tog bort 29 st stygn, men det kändes inte sa Timo och när vi kom hem, så lite senare på dagen, ringde vår underbara kirurg David och frågade hur det var med Timo.
När han hörde att han hade haft lite huvudvärk på de 2 senaste nätterna, sa han att vi skulle börja om med kortisonet några dagar till. Han ringde innan helgen, för att han tyckte att vi skulle fira, eftersom han fått svaren på tumören. Den var ju godartad och av snällaste sorten, det fanns nr 1, 2, och 3 där 1 var snällast och det var den Timo hade. Han ville se oss igen om några månader  och sedan en ny röntgen om ca ett halvår och vi kunde ringa när vi ville om det var några problem.
Vi blev jätteglada för hans besked, men tyvärr orkade vi inte fira, Timo var trött och jag genomförkyld. Tyvärr blev jag sämre på lördagen och bara kräktes och fick inte behålla någon mat alls och bara sov och sov. Som tur var hade vi lite mat över från det att Suzan var här, så Timo fick i alla fall mat. Han gick en liten runda med Tees men sen var han slut och vi bara vilade och vilade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0