Carinas "shopoholic".

 
Tisdagen den 15 juli for Timo och Carina till Ystad. Carina var på jakt efter en ny bil, den gamla började bli lite risig. Största kravet var att det skulle finnas plats för tre hundar i "bagaget". Det fanns en Skoda Octavia som föll henne i smaken och efter en rundtur och noggrann kontroll, bestämde hon sig för den. Här kommer de hem i den nya bilen. Tees kollar noga, det var ju inte den vanliga bilen!!! 
 
 
 
Carina fick en välkomstpuss över staketet.
 
 
 
Nå vad tycker ni om min nya bil????
 
 
 
Gott om plats i bagaget och nya vinterdäck köpte hon på köpet, Hakkapeliita, finska däck så de måste vara bra enligt pappa Timo. 
 
 
 
Nästa dag var det Gunillas tur att följa med till Höör och till hundtillbehörsaffären där, för att köpa lite till hundarna och så hittade Carina ett slags galontyg till att klä in bagaget med, så att Speja inte äter upp inredningen och så hålls bilen finare längre.
Här äter Tees sin kvällsmat ur en fiffig grej, man häller maten i den och så rullar Tees den och maten ramlar ur och sedan äter Tees upp behållaren. Men hon tyckte att det var lite lurigt, hon fick ju inte sin mat i skålen, så hon ville gärna ha en omgång mat till, men när hon druckit lite vatten, så var hon mätt och belåten igen.
 
 
 
Nästa dag for vi alla tre till Kristianstad för att besöka Biltema, en rolig affär med mycket bra att ha. Här har Timo hittat en rörtång till vår grind, som han skall göra vid, när handen är bra igen. 
 
 
 
 Här lastas mycket grejer, bl. a nya hundsängar till Carinas hundar.
 
 
 
 
 Vad finns det mer, som är bra att ha, undrar Carina.
 
 
 
 Efteråt unnade vi oss var sin glass, här njuter Timo av sin.
 
 
 
Carina tyckte också att det var gott, men orkades inte hela, ingen fara Timo finns ju, han orkar allt. 
 
 
 
 Biltema den fina affären!!!!
 
 
 
 Mitt emot Biltema fanns ju Jula och dit måste vi ju också. här har vi handlat också.
 
 
 
 Tur med stort bagage !!!!!
 
 
 
 Värmen hade kommit tillbaka igen och man orkar inte laga mat, så vi beslöt oss för att gå till Harrys och äta. Timo njöt av en  skaldjurspasta med musslor och annat sjögott.
 
 
 
 Carina tog kyckling och hade roligt åt Timos sätt att äta.
 
 
 
Grillade revben, mums tyckte Gunilla. Vi njöt av att bli serverade mat och dricka och så fanns det tom sångunderhållning. Kvällen var varm och det var skönt att sitta i skuggan och njuta.
 
 
 
 Här bara njuter vi, skål!!
 
 
 
Gott, gott!!
 
 

 
 Sandra kom hem till oss när vi satt i uterummet och lämnade sitt tackkort för studenten, en söt Sandra som njöt av att skolan var slut. Nu sommararbetar hon i Markaryd på ett servicehem.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0