Gymnastikavslutning och vedhämtning

Så var det dags för gymnastikföreningen Örnens julavslutning i Qpoolen. Det började med kaffe och pepparkakor och sedan släpptes vi in. Allra först ett stort luciatåg med alla deltagare och solosång av lucia.


image278

De allra minsta började och visst är de näpna, sedan kom de lite mer avancerade, däribland gruppen Vågen med Erica och de var duktiga med sina hopp och volter.
Sedan var det dags för de äldre flickorna och de är otroligt spänstiga och duktiga, tom en pojkgrupp var i farten, tyvärr bara med 2 deltagare pga. sjukdom osv. Sedan slutade det med en långdans i gymnastiksalen och så var föreställningen slut. Och visst hade alla varit duktiga.


image280


image281 Så här såg Erica ut efter uppträdandet, jag tog en bild så att morfar kunde se det när jag kom hem.

På måndagen for vi till Vittsjö, för att hämta ved till Carina, de behövs inför kylan. Först släppte vi de 3 musketörerna (Shiva, Tees och Vittra)och vad de sprang, det var mycket spring i deras ben, det gick så fort att kameran inte hann fram.


image282

image283

image284


image285

Sedan fick de sitta i bilen medan vi lastade släpet med hjälp av Figge och efter det en runda till för hundarna igen på golfbanan. Sedan for vi hem för avlastning hos Carina. Vi märkte då att Figge saknades, han hade burit en hel del ved ,som vi nu fick ta själva.

Det var lite svårare, dels var vi lite trötta och dels ville hundarna hjälpa till med bärandet, det var ju stora goda pinnar vi bar på, de smakade gott med bark och allt. Till slut fick vi av allt och lämnade tillbaka släpet och nog skall vi sova gott i natt tyckte vi.


Sedan är det roligt att det börjar komma in kommentarer på vår blogg, då vet vi ju vem som följer oss, så fortsätt med det.


Idag har Timo sin kolgympa och jag skall gå och få massage ,det kan ju behövas efter bärandet. Annars är det mest julklappsinslagning på programmet och så skall ju Tees ut på sina rundor.


Badavslutning
Jag glömde att berätta Timos dråpliga "äventyr" på vattengympan sist på Hässleholmsgården. Det hade varit uppehåll en lördag men nu var det dags igen. Man hade reparerat bassängen och höll på med damernas omklädningsrum, varför vi fick vara i herrarnas. Då blev ju Timo utan omklädningsrum och han ville inte klä om på toaletten, utan fick vara hos karategtänget (hoppas att han inte hann lära sig för mycket) sedan kom han in efter oss.
Efter ett hårt pass blev vi bjudna på glögg och julgodis, eftersom det var sista gången innan jul. Där rök kaloribortfallet. Efter gemytligt prat var det då dags för påklädning igen och Timo skulle ta sig igenom vårt rum, jag fick gå före och fråga ,om det var klart och Timo lovade att titta i golvet. När han var nästan ute, ropade en dam, att här finns inget ,som du inte har sett förut och Timo blev lite generad och hoppas att allt är klart för nästa termin, så att herrarna får ha sitt eget omklädningsrum. Nu har vi en gång till med varmvattengympa på sjukhuset sedan är det juluppehåll och man hinner stelna till igen.


Kommentarer
Postat av: hannah å mamma

intressant å se så mkt ved, trodde det bara fanns i norrland XD skoja!!

2007-12-11 @ 20:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0