SPA

Så randades den spännande dagen, först frukost och en runda med Tees, sedan skulle vi till Hälso-oasen på Garnisonen, en present som jag hade fått från barnen. Norra Skånes favoritkort hade gå 2 betala för en och det utnyttjade vi. Vi kom till Hälso-oasen och fick instruktioner, om hur det skulle gå till, av en jättegullig tjej.

Först började det med ett varmt bad, med rosmarin i vattnet. Det kändes underbart, helst nu när vi själva inte har badkar. Det spelades lugn musik i bakgrunden.

Sedan fick vi badrockar att ta på oss och vi fick sätta oss i anatomiskt riktigt sköna stolar. Nu var det dags för ansiktsrengöring med massage och fotinpackning och massage.

Först värmdes ansiktet med varma handdukar och sedan fick vi lerinpackning och så sprutades rosendoft över. Det kändes skönt och vilsamt.


image297  Timo tycker att det är lite "skämmigt" det är ju bara för damer

Under tiden fick fötterna en inpackning med bl a fänkål. Så låg vi så ett tag och sedan rengjordes ansiktet från leran och masserades, det var otroligt skönt och så var det dags för fötterna, de masserades med en svalkande kräm.

image298

När vi var färdiga kände vi oss som nya människor. Vi fick höra att det tom hände att kunderna somnade under behandlingen. Timo höll på att hoppa upp och krama henne efter ansiktsbehandlingen, så skönt var det och han berättade det för henne.


image299 Så här nöjd såg Timo ut efter behandlingen, len som en baby i ansiktet

Därefter for vi till Asia Corner för att äta lunch, det var Timos födelsedagspresent som gick åt. Carina kom också dit och åt lunch. Det smakade otroligt gott och mätta blev vi då.

Sedan hämtade vi Tees och körde henne hem till Carina, för vi skulle vidare till Kristianstad.

Väl framme där, gick vi i ett par affärer, bl.a. hittade vi en pilkorg till Carina och hennes ved.


Sedan var det dags för vårt egentliga ärende i Kristianstad, jag skulle till sjukhuset och ögonbottenfotograferas pga. min diabetes. Det är ingen rolig historia, det svider och sedan kan man inte se ordentligt pga. att pupillerna blir stora och känsliga för ljus. Jag mår väldigt dåligt av det, men enligt sjuksystern såg hon inga fel och det kändes ju skönt.

Vi for hem igen, det var inte lönt att gå i fler affärer, hämtade Tees och tog det lugnt en stund. Sedan for Timo till Hässleholms kyrka, eftersom skolan hade avslutning där. Jag fick stanna hemma, eftersom jag kände mig dålig. Timo fick en chokladask av rektorn, eftersom han varit klassmorfar. Den var god.

På torsdagen hade Timo mera ont i armen, trots värktabletter, så vi beslöt att åka till sjukhuset. Doktorn konstaterade muskelinflammation och rekommenderade mera värktabletter (Timo hade tagit för få, hm) plus inflammationshämmande medicin. Timo är rädd att bli ett medicinvrak, men vi hoppas att det ska gå över, ty det är jobbigt att ha ont så länge. Det påverkar hela familjen, bara Tees kan få honom på gott humör igen.


Kommentarer
Postat av: Carina

Hjälper det om NI tar tabletter båda två???

2007-12-20 @ 22:35:35
URL: http://shivaovittra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0