6 egenheter hos Tees

Efter Vittras utmaning kommer här

6 st egenheter hos Tees.


1. Tees största problem med oss i människosläktet är att alla, alltså alla, tycker att hon är så otroligt söt och vacker, kanske beroende på hennes långa vackra öron (som Vittra gärna biter i) hennes fina teckning samt mänskliga ögon, vad säger du om det Carina?



image221

2. Näst största problemet är att hon så sällan möter någon i sin klass. Men som tur är nöjer hon sig med att leka med Shiva o Vittra. Hennes roligaste lek är att ha något i munnen och gå runt de andra, som "ni kan inte ta mig" och rusar iväg när de reser sig upp. Hennes kompis finns inte i tv: n utan i ugnen i köket och henne kan hon stå och beundra hur länge som helst pga. att hon liknar henne själv.


3. Tees är nästan världsmästare i spårning samt sök. Hon hittar oss genast när vi gömt oss och älskar letandet, hon kan tom viltspåra utan matte och sele.


4. Tees tycker att hon har fått en fantastisk matte och om möjligt ännu bättre husse. Sen hon var liten och matte gick ut med henne på morgonen och hon gjort vad hon skulle, hoppade hon upp till matte i stolen och låg i knäet och gosade, nu när hon är större, får det bli inne i soffan, så hon får plats och där kan hon ligga länge och njuta.



image219

5. Tees tycker att matte och husse är så coola, då de aldrig skryter om henne utan bara berättar sanningen och att de är så sansade tom när hon vänder upp och ner på sitt eget lilla hem.


image220

6. Tees är utan skryt väldigt snabb och springer fortare än husse t.o.m. Han är ju annars känd för sin otroliga snabbhet i bland annat tankeverksamhet o intelligens, vissa av barnen har nog ärvt något, dock inte allt, av detta.


Timo.



Kommentarer
Postat av: Carina

Men pappa se nu till å skryt lite om henne. Det brukar du ju göra.... Du kan ju inte presentera henne så slätstruken. Hon verkar ju vara vilken byracka som helst på den beskrivningen!

2007-11-02 @ 19:57:50
URL: http://shivaovittra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0