En ganska lugn vecka


I söndags passade vi Shiva när Carina var med Mia o Viggo, det gick bra, vi var på Äspet så att Shiva o Tees fick springa av sig och sedan tog de det lugnt. Fick höra att det gick bra för Mia.

 Sedan var veckan lugn och vi var på husvisning, men huset passade oss inte alls, det var från 60-talet och inget hade gjorts därefter, så vi var ganska glada att bara kunna åka därifrån. Vi har börjat fundera på att skaffa ett enplanshus så att vi slipper trappor, eftersom vi båda har lite dåliga knän.

Sedan har både Timo och jag tagit influensavaccinet, särskilt i Timos fall är det viktigt att han inte blir förkyld med sin astma,. Vi har vaccinerat oss nu i flera år och har sluppit influensan.


Häromdagen åkte vi och Carina till Vinslöv och Granngården, Carina skulle handla hundmat och vi fågelmat, sedan blev det lite till. När vi lämnade Granngården regnade det lite och vi fick se 2 fina regnbågar.



image228

image230


 Efter det for vi och hämtade vår husvagn, som varit på service och det blev dyrt. Jag tar på mig skulden, eftersom jag dragit sönder en rullgardin och den gick inte att laga, utan det fick bli en ny och det kostar. Men nu är husvagnen i skick igen, kanske blir det en liten tur innan vintern kommer.



image232

Har vi inte en otacksam hund, som möblerar om titt som tätt och vänder upp och ner på sina korgar och när hon är nöjd, lägger hon sig ner och somnar. Men det ser inte klokt ut.



image231

I torsdags fick vi besök av Åke Widgren med fru Inger, de hade varit på Hässleholms sjukhus och tittade in hos oss en stund. Vi fikade och hade en trevlig pratstund.


image233

Både Timo och jag har varit och fått massage, tänk att man betalar för något som gör så ont, men det gör kanske nytta, vi försöker ett par gånger till. Nu går Timo i väntans tider, det är ju farsdag på söndag, måtte barnen inte ha glömt bort honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0