Höstmöte

Höstmöte WGK.


Söndagen den 28 oktober var det åter dags för Wittsjö Golfklubbs höstmöte. Jag har närvarat på ett antal klubbars medlemsmöten, men jag lovar, detta möte gick till historien, för sina många roliga, ibland gränsande till pinsamma episoder. Men det är bra när möten kan hållas i rolig atmosfär, dock är det ganska viktigt att mötet är välregisserat och följer normala regler för föreningslivet i Sveriges Rike.


image222

Det var överraskande intressant, att klubben åter har fått ordning på ekonomin, ett mycket bra resultat när man är insatt i väderlekssituationen i Skåne 2007! Bra jobbat, inte minst Balke med sitt banteam!


image223

Personvalen följde valberedningens förslag till 100 %. Enda gången det hettade till mer än vanligt, var när styrelsens förslag till höjd greenfee framlades. Majoriteten tyckte dock, att man inte skulle höja mer än marginellt. Många tyckte att vi skulle ligga lågt med greenfeen och istället vinna på större volym greenfeespelare. Bäst pris blir det för greenfeespelare, som är morgontidiga på vardagar, då greenfeen troligtvis kommer att ligga på 222 kr, inklusive "dagens rätt" i klubbhuset.


image224

Efter det mirakulösa mötet bjöd WGK på gott kaffe med goda bullar. Ca 41 medlemmar besökte årets höstmöte.



image225

Därefter tog vi ut Tees, som hade legat i bilen och gick en runda, där hon kunde springa lös. Sedan var det hemfärd och efter Bjärnum i en kurva, möter vi en dåre till bilförare, som kör om i säkert 160 km, där omkörning  är förbjudet. Det var inte många cm mellan våra bilar, men som tur var hade vi låg hastighet och kunde bromsa in helt, men oj, det kändes i magen. Efteråt var vi tacksamma att vi inte hade blivit rammade, det hade inte blivit mycket kvar av oss då. Nästa dag läste vi så i tidningen, att en älg hade blivit påkörd strax efter att vi hade passerat där, så vi hade verkligen tur den dagen.


image226

I veckan var vi ute på en skogspromenad med Christel, Sandra och Alma, och Tees var lycklig, ty hon fick springa och leta efter flickorna och det gillar hon ju. Tyvärr är hon lite rävig så när vi kallade på henne, tittade hon genast, var är flickorna, skall de gömma sig? och ville inte riktigt komma till oss. Men det gick till sist och så kunde flickorna gömma sig igen.

image227

Sedan blev det fika och bullar hos Christel och det är ju inte så dumt.


I fredags vaa det dags att lämna in husvagnen på service i Vinslöv och då passade vi på att köra till Kristianstad och bl.a. besöka den billiga affären Överskottslagret. Denna gång slutade notan på över 1500 kr (men i det ingick några mattor) men vi får nog sluta handla där, det blir så dyrt.


På lördagen var det dags med vattengympa igen, men Timo hade huvudvärk så han gick en lång runda med Tees istället, på em. ringde syster Raili från Tammerfors och berättade att det var minusgrader och några cm snö. Br det gillar vi inte alls, här sken solen, men det blåste mycket och tomten är full av löv som vi måste ta bort. Så kom det ett gäng ungdomar som ville ha bus eller godis, det fick bli godis, vi hade laddat upp. Hoppas bara att alla kommer innan vi själva äter upp det.


Kommentarer
Postat av: Mia

TACK för att ni passade Shiva idag så att Carina kunde agera som mental coach till mig. Det gjorde hon alldeles utmärkt, är så glad hon kunde följa med!

2007-11-04 @ 19:39:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0