Moa

Lördagen  den 17 november började lite stressat, vi skulle till vattengympan och innan det skulle  Tees motioneras och vi skulle släppa ut Vittra ,eftersom Carina var iväg med Shiva, samtidigt skulle vi lämna in tipset. Tyvärr fungerade inte  systemet över hela Sverige, så vi fick ta det senare.


Gympapasset var ganska tufft och det tog på krafterna, när vi var klara ringde Thomas och sa att det snart var dags att åka in på BB. Vi försökte lämna in tipset men tyvärr fungerade det inte ännu.

Så hem till Tees och ta ut henne och ha lite mat. Sedan iväg igen med tipset och voila ,det funkade. Så ringde Thomas, att nu åker vi iväg till BB i Lund, så det började bli spännande. Carina ringde och sa att hon var försenad, kunde vi ta ut Shiva ,som nu vara ensam hemma.  Detta gjorde vi och vi tog Tees med oss så att de fick leka en stund och snart kom Carina hem.

När vi kom hem ringde Thomas och berättade att en liten MOA hade fötts 18.35 så nu är barnbarnen 9 st. Efter ytterligare en stund kom ett mms med bild på lilla Moa, tekniken är märklig. Nu skall Timo också översätta ett brev till finska åt ett finskt krigsbarn, som ej kan finska. Vi skall nu bara ta ut Tees på sista rundan och sedan är det natt hos familjen Haapanen.
Idag söndag fick vi lite mer uppgifter om Moa, hon var 51 cm lång och vägde 3 885 gr och hade alldeles svart hår. Allt var bra och Linnea var en stolt storasyster. Senare kom det en bild till på telefonen, hur får man in det på datorn?? Idag skall vi ta det lite lugnt eftersom vi är lite förkylda och hängiga.

image166


Kommentarer
Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Ni får sno bilden hos mig ;-)

2007-11-18 @ 16:20:04
URL: http://shivaovittra.blogg.se
Postat av: Inga

Grattis till nya barnbarnet de är ju roligt att det blev en liten Moa. Grattis O Krya på er kram

2007-11-18 @ 19:50:18
Postat av: Mia

Grattis till barnbarnet!

2007-11-20 @ 13:53:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0