Hösten

Nu har vi båda varit och undersökt ögonen hos optikern och kommit fram till, att vi inte har speciellt försämrat synen, så vi behöver inte köpa nya glasögon. Tur det, ty det är otroligt dyrt att skaffa nya, helst om man vill ha några snygga bågar till. Får se om vi hittar något billigt ställe, där vi kan handla, bara för att förnya oss lite och som Timo säger det ärju kul att vi ser bra ut i alla fall!



image196    lite träning

Vi har varit ute på Hovdala ett par gånger och det känns alltid skönt, att hundarna får springa av sig allt vad de kan. Själva njuter vi av naturen. Tyvärr kan vi inte säga som dottern Carina att hon älskar hösten, vi fryser och känner oss stela nu, när det är kallare i luften och så ser vi att det närmar sig till första snön, usch när man måste skotta snö igen.



image198 vem har längst tunga i dag?


image197 de tre musketörerna

Timo kämpar på med kolgympan och nu har vi även kommit igång med vattengympan och sist var det tufft. Sara var tillbaka och hon kör hårdare med oss. Jag hade träningsvärk i hela kroppen, kanske beror det lite på att jag håller på att bli förkyld också.


Vi var på överskottslagret, en billig affär sägs det, men vi kommer alltid ut efter att ha handlat för 600 kr och ändå skulle vi bara handla lite. Men nu köpte vi fågelfrö till fåglarna där ute (har man en fågelhund så) de ser ut att behöva lite mat nu i kylan. Efter bara en dag hade de tömt allt i automaten, så det blir till att fylla på och fler besök i affären i framtiden.



image199

Idag var Timo hos Christel för att hämta kassar med kläder, som hennes barn har växt ifrån. Vi skall troligtvis köra ner till Christine och Thomas imorgon, Thomas är nämligen ledig måndag och tisdag pga. sitt helgarbete på Electrolux i Malmö. Samtidigt kollar vi Landskrona Gk:s greenbyggnationer om vädret tillåter.

Gunilla o Timo


Kommentarer
Postat av: Suzan

Tror ni att det räcker med nya glasögon för att se bra ut?! Själv har jag nu beställt via nätet och favoptic. Så än lever hoppet :)

2007-10-22 @ 22:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0