Senaste nytt från Floragatan

Efter Elmiamässan har vi tagit det lite lugnt med trädgårdsarbete bl a att kratta löv efter vår stora alm och kastanj och pappersröjning på kontoret, oj, oj vilken massa papper man har samlat på sig under yrkeslivet. Värst för Timo var nog att kasta sin arbetsdagbok från Stockholms Golfklubb, Kevingebanan, från åren1958-59.


Vi var en kväll hemma hos Carina och åt vildandsbröst med svampsås och en god efterrätt, det smakade fantastiskt och vad gott att äta, när man inte har lagat det själv.


Timo var som vanligt i skolan som klassmorfar och efter det följde Erica med hem till oss och hon och Tees hade en rolig stund. Samtidigt fick Erica hjälpa till att inviga får nya dvd-spelare. Vi fick installerat ny video som gick på parabolen direkt. Vilka nymodigheter, om vi skulle ha installerat det själv hade vi nog varit ovänner fortfarande. Så vi betalade gärna vad det kostade till en fackman. Vi lyckades (Erica och Gunilla) få igång filmen så att vi kunde titta på den nya barnfilmen.


image170 Tees väntar på husse och Erica

image171 En gosestund


Nu har vi äntligen börjat med vattengympan igen och det känns skönt, även om vi är lite trötta efteråt, men den behövs. Timo går också på sin lunggympa för att kunna andas bättre och så har vi våra hundpromenader, allt för att vi skall må lite bättre.

Vi har anmält vårt barnbarn Sandra till Sveriges hundungdom och hoppas att hon kan gå med Tees på agility, både Sandra och Tees tycker att det verkar intressant.


Så var det dags med att såga upp Carinas träd, så att hon kan elda med det och minnas hur fint det blommade och hur gott körsbären smakade.


image172


image173  Varför skall vi missa allt roligt?

I dag är det afton, allt efter Timo, eftersom han fyller år i morgon och då måste det ju vara afton idag, hm. Jag och barnen  undrar när han skall bli för gammal för att fira, hans kommentar, att alla kan ju inte cykla hit när jag fyller år, då har de ju inte plats till alla presenterna, vilken förväntan!
vid pennan Gunilla


Kommentarer
Postat av: Carina

Jag tror han skojar med oss? Han vill nog att hans födelsedag skall passera utan uppmärksamhet? Vi hoppar över firandet idag?

2007-10-09 @ 06:35:47
URL: http://shivaovittra.blogg.se
Postat av: Lars-Erik och Elli

Grattis på födelsedagen, Timo! Vi vet inte hur mycket du fyller - kanske hela datorstolen?
Fortsätt som vi gör med vattengymnastiken, det är bra för oss äldre.
Hälsningar till Gunilla och Timo från oss i Närpes!

2007-10-09 @ 20:28:51
Postat av: Erica

Tees är fin !

2007-10-20 @ 19:08:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0