Barbro

På onsdagen ringde Barbro, Timos svenska syster och berättade att hon skulle ta bussen från Ängelholm och komma på besök nästa dag.


Det är ingen riktig vakthund vi har, för när vi städade lite, tittade jag ut i uterummet och där stod Kalevi med Tees bredvid sig, viftande på svansen och vi hade inte hört något. Han satt kvar en stund och pratade. Det var väldigt varmt och kvavt ute.


Sedan kom då Barbro och vi satte på ac:n och fikade inomhus istället, då slapp vi ju getingarna också. Det diskuterades mycket om Timos barndom i Åstorp på Gjestvagn samt tiden efteråt. Tiden gick snabbt och snart var det dags för Barbro att ta bussen hem igen.




Senare på kvällen cyklade vi ner till stan och festivalen, men som vår dotter Carina säger, ni är allt några pensionärer, eftersom vi tyckte att volymen var för hög, det var för mycket folk och maten var för dyr. Så vi cyklade hem igen och då hade det svalkat lite, så vi satt i uterummet och åt kyckling och potatissallad istället. Kvällen blev helt ljuvlig och man kunde andas igen.

Idag fredag kom det några skurar och fast vi blev blöta, så klagar vi inte, det behövs så väl. Äntligen var det lagom i luften, så vi kunde gå en lång runda med Tees igen och sedan cyklade vi ner till stan och hämtade mina nya glasögon. Dyrt men kanske blir det bra ändå.


Det blev en langos att äta, när vi nu ändå var på stan och så ordnade vi lite på apoteket och efter det cyklade vi till Christel och fick kaffe, och inte så dumt med en pannkaka till. Vi klarade oss från regn, när vi for hem igen, men sedan har det både åskat och regnat. Nackdelen med regnet är att mördarsniglarna kommer fram igen, så det är bara att jaga dem.

Tees har nu kommit in i en tråkig period, när hon fäller hår, så vi borstar och borstar och hoppas att perioden snart går över.


Kommentarer
Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Det är tur att ni köpt ny bil så ni får ut och lufta cyklarna så mycket. Det är oxå "pensionäriskt" att inte vilja använda nya saker!

2008-08-09 @ 07:53:12
URL: http://shivaovittra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0