Karneval bl a

På måndagen for Timo och Lasse Sjödahl till Wittsjö Golfklubb för att träffa Tommy, men tyvärr hade han semester. De körde runt banan och konstaterade att en del greener var infekterade av en svampsjukdom, troligtvis Antracnos. De informerade och diskuterade saken med klubbens duktiga greenkeeper Mikael Jönsson, som väl kände till greenproblemet. Annars mindes Lasse och Timo gamla upplevelser de hade från sin 10-åriga gemensamma arbetsperiod! Och de är många och roliga.




Lasse testar en klippare.

På tisdagen kom Siv för att kolla en husbil med Timo. Jag var hos diabetikersköterskan och fick lite råd, sedan var jag och permanentade mig.


Vi pysslade lite i trädgården och Timo städade ute på trottoaren. Det har varit en konstig sommar, först torrt och sedan mycket regn. Vi har nog bara klippt gräsmattan 3 ggr och det liknar ingen gräsmatta. Åtminstone 2 st Magnolior har blommat om, en andra gång uti stan. Carina kom och vi åt våfflor, gott men inte så nyttigt.




Agility på gång.

Vi passade barn, först kom Marcus och han hjälpte mig att dammsuga och sedan kom Sandra och Erica och då blev det agility och så fick de våfflor med glass.



Här vankas våfflor.




"Hundrädde" Marcus kelar med Tees och erica kollar.



Här görs nytt rekord på trampställningen.



Denna pjäs tycker Erica är rolig.



En trött morfar och en pigg Sandra.



Så här trött är Tees efter dagens spring.

På fredagen kom Siv och Boris, de skulle handla, men blev sittande och tittade på OS-tennisen, spännande och Sverige vann. Annars har det gått dåligt för svenskarna. Timo for till Kalevi för att basta.


På lördagen skulle Siv hämta Anette med familj som varit i Turkiet på semester. Carina och vi och hundarna åkte till Bjärnum och karnevalen,



Kommer de inte snart undra hundarna. Shiva och Vittra är riktigt avslappnade, Tees lite mer orolig.



Karnevalsdrottningen med sina tärnor.





Bilderna talar för sig själv.



Karnevalsgeneralen Bad-Olle Davidsson.



Angående cannabistråkigheterna i Skåne.



Micke "Grönwalls" Andersen.



OS-Ara- bråket.




Arja Saijonmaa.



En pellejöns som skrämde Tees, så att hon skällde på honom.



Medaljens baksida.



efter det blev det middag i Vittsjö hos Siv tillsammans med Anette o övriga. Det smakade gott som alltid.

Kalle o Anette, bruna som pepparkakor.



Carina o Kalle kollar OS.



Johanna hade blivit fin i Turkiet.



Jakob är intresserad av OS.



Här är det kaffe på maten.



Boris o Siv pustar ut.



Ellen gömmer sig när hon äter glass, men är ändå intresserad.


Idag måndag den 18 augusti började skolan igen och Timo var i sin klass, som nu är 3: an i en ny fin skolsal. En flicka, Jenny hade bytt till Kyrkskolan så nu blir det inte så mycket övning i engelska. Istället fick klassen en ny flicka från Umeåtrakten, Emmy, så elevantalet är intakt. Det var många kramar från barnen innan lektionerna började. Det kändes verkligen trevligt att åter vara med dem. Anette fortsätter som lärarinna men utan Linda, istället hjälper Anita till, samt flertalet fritidsledare. I köket fanns en ny matmor, men maten var lika god som vanligt. Även en ny biträdande rektor presenterades.

Nu gör vi en paus i bloggandet, men återkommer så småningom, var rädda om er och ha det så bra så länge..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0