Linnea 3år

I fredags fortsatte värmen och Carina kom med hundarna på eftermiddagen, efter att varit hos veterinären med Vittra, som hade öroninflammation. Carina hade glass och vattenmelon som hon bjöd på, gott! Prata om hundar med nycker, Tees äter gärna honungsmelon och andra sorter, men inte vattenmelon. Det var vattenmelon som Carina hade med sig och första biten spottade Tees ut, men när hon såg att Shiva och Vittra gillade vattenmelon så skulle givetvis Tees också ha. Och då smakade det gott!!

Vi bestämde oss för att gå på bio på kvällen och se Mamma Mia. Vi kan varmt rekommendera filmen, underbar musik och vackra vyer, samt mycket humor, så vi skrattade gott och melodierna satt kvar i huvudet länge.


På lördagen lämnade vi Tees hos Carina och körde till Landskrona, för att gratulera Linnea på hennes 3 årsdag, som var på fredagen.


Samtidigt visade vi Saaben för en spekulant, som provkörde den och vill köpa den. Så nu är det problemet över. Vi får nog vår nya bil på tisdag eller onsdag, så då får vi köra ner till Landskrona igen och lämna Saaben.




Linnea uppskattade sina presenter och tog på sig den nya klänningen på en gång. Lilla Moa fick just mat och satt sedan hos farfar och somnade.






Ett glatt gäng.

Mathias och Andreas var också där, men åkte efter en stund, för Mathias skulle på en hästtävling Vår visit blev också kort, eftersom vi skulle hem och senare passa Christels barn eftersom föräldrarna skulle på fest.



Fler barnbarn, Thomas barn



Mathias



Andreas



Linnea




Lilla Moa

När vi lämnade Landskrona var vi tvugna att fotografera en rondell, de är så otroligt vackra i Landskrona.




Vi for och hämtade Tees och Carina höll på med målning av garaget.



och Vittra föjde oss till grinden.



Vi hann vila lite inne i svalkan, som vi hade satt på. Sedan gick jag en promenad med Tees, när Timo åkte till Christels och efter ett tag cyklade jag dit. Det blev pizza och underhållning på tv:n. Erica låg och sov, eftersom hon hade spelat fotboll och fått ont i huvudet. Det var nog för varmt för fotboll, så hon fick en tablett och så sov hon lite, men vaknade till chipsen och underhållningen.  Sent på kvällen cyklade jag hem igen till Tees och släppte ut henne och så kom Timo hem lite senare.


Eftersom det blev sent på kvällen, är vi lite sega idag och har i princip bara gått en långrunda med Tees, men vädret känns bättre och det har tom regnat en del skurar. Så det blir nog tidig sänggående och i morgon väntar ett kalas till, Erica fyller 9 år och hon har bjudit in oss och det vankas tom tårta sa hon. Hon berättade på lördagskvällen, att hon längtade så till måndagen, när hon fyller år.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0