Marcus prao hos morfar

På onsdagen hände det en del, jag var hos optikern för att prova ut nya glasögon och på eftermiddagen var vi båda hos vår fotvårdare och fick gjort vid fötterna innan hennes semester. Det är jätteskönt att bli fin om fötterna.

Senare på kvällen ringde Carina och frågade om vi skulle följa med till Hammarmölledamm med hundarna så att de fick svalka av sig lite. Det gjorde vi gärna, det är så vackert där och så kan hundarna springa av sig och de är lika mycket i vattnet som uppe på land. Det gjorde Tees gott att få rastat av sig lite. När vi kom hem fick vi duscha av dem eftersom vattnet var lite brunt och det är inte lika roligt.

På kvällen kom Siv och Boris och hämtade sin bil som hade stått hos oss när de var på Göta Kanal. Det hade varit trevligt men varmt.

På torsdagen var vi och kollade om vår bil snart var klar och fick beskedet att på måndag eller tisdag var det dags att hämta den.


Marcus ringde och undrade om vi behövde hjälp med något ,så han cyklade över till oss. Först fikade vi och sedan tömde de Saaben och så räknade de spargrisens innehåll. Det skall vara till semestern.




Så fick Marcus hjälpa morfar att såga ved i småbitar till Carinas spis.




sedan var det dags för morfar att grilla lite.






Hela tiden när Marcus gick runt på tomten följde Tees honom och var väldigt intresserad av vad han gjorde och Marcus klarar av det riktigt bra. Det är ju bara i början som hon hoppar och gör sig till, hon vill så gärna bli omklappad och gärna pussas lite.


Kommentarer
Postat av: Mia o husvagnen

Tack så mycket för ompysslandet av min husvagn! Det var ju rena drömmen att snurra ned stödhjulet efter Timos smörning märkte jag igår när Carina kom med vagnen igen. O jag har ännu inte hissat ned stödbenen, men de ska tydligen vara hur lätta som helst nu! Hoppas ni har det bra i sommarvärmen!

2008-08-02 @ 00:10:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0