Saaben och Kian


På måndagen var det så dags att gå på kalas. Erica fyllde 9 år och det blev fika med bl a äppelkaka och tårta. Hon blev nöjd med dagen, massor av presenter och god fika. Carina kom och farmor o farfar och faster Maggan samt kusin Anna med sin dotter Ella. Senare dök också farbror Håkan upp.





Syskonen Olsson, Marcus, Sandra och Erica



Anna med lilla Ella




Här kommer tårtan, marsipangrisen heter Erica och den smakade gott sa Erica



Här har Ella lite bus i Ericas knä och Erica sitter i farmors knä



De hade lovat mycket regn, det blev ca 50 mm och blåst, så vi tog ner alla hängande växter och plockade undan på tomten och som det blåste. Det gick knappt att sova. Carina råkade värre ut, hon var på hundträning i Höör och det blåste väldigt med träd som låg över vägen, hon föll så illa att hon slog i knäet och haltar nu.


SAABEN sista gången på Floragatan.



Tisdag, nu skulle Saaben köras ner till Landskrona och vi skulle få vår nya bil, en KIA Cee`d diesel, kombi. Det var datakrångel, så vi fick vänta till eftermiddagen för att få vår bil. Vi körde hem den till garaget och lämnade Tees hos Carina igen och så for vi till Landskrona. Samtidigt körde Siv o Boris från Vittsjö, så att vi skulle få åka med dem hem. De var först vid kyrkogården och sedan åkte vi hem till Rune och Laila för att gratta Laila i efterskott, men hade otur att de inte var hemma. Vi chansade på Janet men där var också tomt. Månne ett födelsekalas någonstans?  Så vi körde hem till Gunvor och Sven och där vankades det kaffe och bullar.


Gunilla, moster Gunvor och Boris.



Boris, syster Siv och Sven.


Så mötte vi Thomas vid stationen och så kom Patrik hem till Thomas och överlämnandet skedde, lite med nästan en tår i ögat. Vi har ändå haft Saaben i flera år och den har gått bra. Men vi skall ut på en långtur med husvagn och då var vi oroliga för om den skulle orka.


 

KIAN med en stolt ägare.



både från sidan och framifrån.



 

Tänk att Carinas såg fick lastas in i bilen.


Så nu börjar en ny era med en bil med "tusen" knappar att hålla reda på. Skall våra hjärnor klara av det? Som Timo sa, nu får vi parkera längst bort i ett hörn på parkeringarna så att ingen kan skada vår nya lilla bil.

Vi hämtade Tees från Carina och kunde inte förstå varför hon var så trött och bara ville ligga i sin korg, tom på morgonen la hon sig i korgen annars brukar hon gosa först ett tag i soffan. Men vi fick förklaringen av Carina, Tees o Vittra hade busat mest hela tiden.

Så här trött såg hon ut.



De 2 busiga Vittra och Tees, kolla greppet.





Var skall jag nu ta tag?




Kanske en liten dans!




Men vi kan ta det lugnt också, kollar du Tees så kollar jag matte säger Vittra.



Vad händer runt hörnet?



2 hundar som njuter och filosoferar.



Vi var på stan i några ärenden på onsdagen och då har festivalen börjat och Timo träffade en bekant där.


 
Sen for vi hem för att ta det lite lugnt. Thomas ringde och berättade att han hade en kompis som köpt en bil av samma märke och var väldigt nöjd med den. Den gick att köra i 170 och om man fällde in speglarna så gick det i 180, men jag lovar att det skall vi inte göra, framför allt inte när vi har husvagnen bakom.             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0