Barn och barnbarn

Vår dator börjar bli lite trög och vi blev rädda för att något skulle hända och alla våra kort skulle försvinna. Därför beslöt vi oss för att köpa en extern hårddisk och spara korten på.

Sagt och gjort, vi köpte en hårddisk som vi sett på reklam och enligt Carina skulle den ju rymma mycket mer än vår nuvarande hårddisk. Döm om Timos förvåning när vi hämtade ut vår disk, paketet var ju så litet, typ för större kamera, inte kunde det rymma en hårddisk. Förvåningen blev ännu större när vi öppnade paketet och disken var ju bara halva paketet, kunde det vara möjligt? Men enligt Carina som kom och hjälpte oss att koppla ihop det, så var det rätt. Vi sparade nu våra kort och en del av Carinas på den, så nu skall det väl otur till om båda våra hårddiskar skulle krascha.


På lördagen kom Thomas med Mathias, Andreas och Linnea och det blev full fart i huset. Tees fick först ta det lite lugnt på kontoret, men efter en stund gick det bra, att vara med de andra. Det blev lite mat







och sedan bus och Andreas vill helst vara med farfar, han är bäst




och då vill ju Linnea också vara där och till sist blir Tees lite avundsjuk och skall vara med.


Till sist ville Linnea bara klappa Tees hela tiden.



Nu är Tees lite lugnare efter buset.




Thomas kontrollerade att vi hade skött våra Electrolux-apparater. Vi fick lite bakläxa att det fanns vissa filter, som man måste tvätta också och så visade han oss det. Så gjorde han vid hällspisen, jag tyckte att det inte gick att få den riktigt fin, men det gick det, så nu skiner den.




Thomas säljer ju Electrolux's produkter dagligen, och han har försökt lära sina föräldrar hur man sköter dem, men tyvärr är han sällan nöjd med ,vad de har kommit ihåg av hans undervisning.  Mathias visade oss på You Tube hur han rider och hoppar på sina hästar.  Det var roligt att se.



Här kollar Andreas och Linnea tv.




Så var dags med kvällsmat och efter det fick vi "rolla" alla, så att vi fick bort Tees hår, eftersom hon fäller ganska mycket nu igen. Timo borstar henne ute, efter var gång vi varit ute med henne. Sedan var det dags för hemfärd och vi skickade med julklapparna och efter kramar så for de iväg. Tänk vad det kan bli tyst sedan och tom Tees la sig i sin korg och vilade, men vad kul det är med barnen så länge orken räcker hos gamlingarna.


På söndagen var Carina iväg med Shiva, så vi hämtade Vittra, men först var vi hos Christel och matade deras kanin Zenthus och städade i hans fina bur och såg till att han mådde bra.






Sedan bar det av till Hovdala och hundarna fick springa av sig och vår retsticka ville verkligen busa med Vittra och de sprang mellan oss och letade upp oss, när vi gömde oss bakom träd.


Det fanns flera hundar på Äspet, men ytorna är så stora, att man kan ta olika vägar så de kan springa lösa ändå. När vi visslar så vänder de på en femöring och kommer glatt till oss och det är skönt, ty då kan de ju riktigt springa av sig.



På vägen hem såg vi massor av gäss ute på en åker där det finns gott om mat.






Ohlssons sms: ade, att nu hade de gjort New York rejält och de skulle ta båten i eftermiddag, för vidare resa söderut mot den varma övärlden och de var nöjda. Annars gick dagen i lugnets tecken hemma hos oss. Vi ringde bara och kollade hur resan gick för Suzan och familj på väg till fjällstugan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0