Söndagsutflykt 10 februari 08

I söndags var det riktig vår här nere, ca 10 grader och folk var ute och promenerade i vårsolen. Vi beslöt att åka ner till Thomas o Christine i Landskrona, men först körde vi in om till Gunvor Nyman i Rydebäck.


image359

Hon är med i Finska Krigsbarn och är konstnär och har målat koppar med namn, till alla våra barnbarn och nu var det dags att hämta Linneas och Moas koppar.


image360

Gunvor hade flyttat från sitt hus till ett nybyggt höghus i Rydebäck och vilken fin lägenhet, med rymd och ljus planering. Vi blev riktigt avundsjuka, allt i ett plan inga trappor. Vi hade en trevlig pratstund till en kopp kaffe och frallor, (som är förbjudet), men ack så gott det smakade. Sedan rastade vi Tees eftersom hon fick ligga i bilen. Gunvors dotter var allergisk, så det fick inte vara några hundar i hennes lägenhet.

Så körde vi mot Landskrona, vi körde gamla vägen och vad vacker den är med sina kullar (i Skåne, jo då) och vyn ut över havet mot Danmark. När vi körde förbi Landskrona golfklubb, var spelet i full gång och folk överallt

Framme hos Thomas fick Linnea bråttom att visa sina nyköpta skor och stövlar för oss.



image361

Hon provade också Sivs hemmastickade koftor och de passade.


image362  Siv känner du igen tröjan, den gjorde succe?!

Lilla Moa hade en liten skrikperiod så vi försökte trösta henne, sedan blev det lunch och så skulle vi så gå ut med Linnea.


image363 Christine o Moa


image364 Linnea vill hjälpa till

Bråttom på med nya koftan och stövlarna och så gick vi ut, Timo, Thomas, Linnea och jag. Vi hämtade Tees i bilen och så gick vi en promenad och hamnade vid en lekplats, där rutschkanan är favorit, det kom vi ihåg sen Skattkammarön.


image365

Linnea är väldigt intresserad av Tees, men lite rädd ändå, eftersom hon hoppar och vill slickas, men till sist fick hon klappar av Linnea, när farfar höll henne.


image366

På vägen hem ville Linnea sitta på farfars axlar och det fick hon givetvis.


image367

När vi kom hem igen, blev det kaffe och glass och sedan var det dags för hemfärd igen.

Framme i Hässleholm gick Timo av bilen lite tidigare och tog en promenad hem med Tees och vad lycklig hon var, när hon fick springa runt lite och sträcka på sig. Sedan tog vi det lite lugnt med tv, innan sängen kallade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0