Tees 2-årsdag


image369 Vår gulliga solstråle Tees

I dag den 25 februari är det en stor dag i vår familj, eftersom Tees fyller 2 år. Hon är solstrålen i vårt liv och vi grattade henne på morgonen, med lite godis och en ny boll, som hon tyckte om direkt och lekte med.

image368

Hon får oss på gott humör och det behövs, eftersom vi varit dåliga i flera dagar, med förkylning och magont. Därför har det inte heller blivit någon vattengympa, men Carina och Timo var och köpte biljetter till Bjärnumsrevyn till påsk och det ser vi fram emot. Vi har sett den några år och det är alltid roligt.


På eftermiddagen kom Shiva och Vittra och hälsade på och blev bjudna på godis. De fick sedan en tur till Hovdala, där de sprang av sig och njöt av vädret och att få vara fria.


image370

Tidigare var vi nere hos Andreas i Hofterup och gratulerade på hans födelsedag, tyvärr funkade inte kameran riktigt så fotona blev inget vidare.


image371 Hans nya skjorta som han gillade mycket

image372  Mathias fikar

Men nu har jag nog fått kläm på, hur man ställer in den så förhoppningsvis skall bilderna bli bättre i fortsättningen.

En eftermiddag var vi hos Christel och åt fastlagsbullar, som smakade riktigt gott.

image375  Erica och Sandra håller på med datorn


image373 Lilla Ellen äter glass

Siv, Anette och lilla Ellen kom på en snabbvisit häromdagen, de hade varit inne och handlat till Ellens födelsedag, så det blev en liten fika.


Timo var hos astmasköterskan och hans resultat hade blivit bättre, kanske pga att vi köpt en pipa med salt, som han skall inhalera med. Man kan ju hoppas.


image374 Hoppas nu att den gör nytta

I morgon skall vi till veterinären för Tees andra rabiesspruta, vi håller på att skaffa pass till henne, eftersom vi har som plan, att åka upp om Haparanda över till Finland med husvagn till sommaren, och då vill vi ha Tees med oss.



Kommentarer
Postat av: Shiva & Vittra

Ska hon vara så märkvärdig då..*suckar* Men det syns ju att jag (Shiva) sjöng för henne på Hovdala...

2008-02-26 @ 17:51:01
URL: http://shivaovittra.blogg.se
Postat av: Tees

Var det inte när du Shiva utropade leve för mig? Det är klart att jag är "märkvärdig" jag är ju världens gulligaste hund, tycker i alla fall husse och matte.

2008-02-27 @ 08:57:35
Postat av: Mia o Viggo

Grattis i efterskott Tees! Hipp Hipp och Hurra!!

2008-02-28 @ 13:45:34
Postat av: Johan Söderqvist

Det var jättekul att se bilder av Tees och Pappa Flash grattulerar i efterskott, ja ni vet gamla gubbar och minne. Tees har väldigt mycket av Flash huvud och ögon. Och det är väldigt roligt att ni trivs så bra med henne. För Flash är en kanon hund, kanske lite för snäll.
Ha det bra
Johan Söderqvist

2008-03-05 @ 18:54:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0