2008 års gubbaträff.


Efter ett möte hos Håkan Anderberg i Landskrona, angående en "veteranträff", var det dags med ett andra möte den 21 januari och denna gången hos Jan Johansson på hans företag Svenska Jordelit i Mölndal.

image342  Som synes är Jan en stor segelentusiast

image343

Jag åkte upp till Jan med Håkan från Landskrona. Jan tog emot oss på sitt Vd-rum och bjöd på en god morgonfika, där satt redan Sune Fasth, Skövde och Roland Knutsson från Hjo.


image338 Sylva Johansson, Jans goa fru


Tillsammans gick vi igenom alla namn över gamla greenkeepersvänner och hamnade på nära 60 st. En del av dem är, eller har varit företagsledare, som har betytt mycket för oss under vår verksamma tid inom golfen. Efter genomgången av nära vänner diskuterades, var träffen skulle ske.

image339    Tänkande vänner i djupa tankar.


image341


Då klockan närmade sig 12 00 intogs en god lunch på en närbelägen restaurant, vilken Jan ville bjuda på, eftersom han hade gamla pensionärer på besök.

image344  Jordelit är SGA:s första guldsponsor

Efter lunch beslöts, att vi åker med Stena-Line, Göteborg-Kiel den 10 mars och Jan lovade att tillverka en inbjudan och Sune åtog sig att lägga in den i kuvert och att skicka alla inbjudningarna. Tyvärr fick vi  nästa dag annullera resan och datumet ,då SGA har utbildningar just den 10 mars. Därför har vi beslutat, om ett nytt möte i sommar, där vi tar fram ett nytt datum för träffen i slutet på hösten 2008.

Nu har kylan  tillfälligt kommit här nere i Skåne, annars har vi haft ca 7 plusgrader och i trädgårdarna blommar snödropparna och i vår trädgård blommar även Poa Annua min grässort.

image345  Våra är lite efter, men är ändå på god väg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0