vildsvin och gympa

Torsdagen blev en hektisk och rörig dag. Först gick jag en lång promenad med Tees, när Timo var i skolan, trots att jag kände mig trött och hängig.

När Timo kom hem och vi hade ätit lite, åkte vi ner till banken för att prata husköp, hur mycket vi skulle kunna sträcka oss, nu när vi är pensionärer och inte tjänar så mycket. Vi hade varit och tittat på ett enplanshus, kan vara bra nu när våra knän börjar krångla.

Då ringde Carina och frågade om vi ville gå ut i skogen med hundarna och Mia. Vi hann precis hem, så kom Carina och jag o Tees följde med henne, medan Timo vilade efter skolan. Vi gick på Tormestorpsåsen en annorlunda runda, som Carina sa, offroad över stock och sten. Hundarna sprang för fullt medan vi tog det lite lugnt ,eftersom det var halt och stenar i vägen. Efter ett bra tag såg vi alla 4 hundarna stå och nosa på något. Det var ett vildsvinshuvud usch!!!

image346

Sedan kändes det lite osäkert att gå där, vad skulle vi göra om de dök upp och hur skulle hundarna reagera, Tees är ju nyfiken på allt. Mia behagade skämta med Carina och ropade, titta Shiva kommer med huvudet och Carina blev nog lite orolig. Det gick dock bra, inga vildsvin och till sist bara ett dike att hoppa över och det gick bra, inga stukade fötter.

image347

Det kändes i kroppen efter den ojämna rundan och jag som hade vattengympa i kväll också.

Väl hemma diskuterade Timo och jag bankresultatet och vilade innan gympan.

Så gav vi Tees mat, men åt inget själva, utan for iväg till sjukhuset. Väl i vattnet frågade Sara, vems är denna kasssen? Min, svarade jag, telefonen ringde, men jag hade ju stängt av den, men då gick det upp ett ljus, det var larmet till min spruta kl 18. Givetvis hade jag ingen spruta med och hade inte ätit, så hur skulle det gå. Allt gick emellertid bra, men vi stressade upp ur vattnet för att åka hem och äta. När vi gick ner för trapporna, började Timo kolla, om han hade allt med, klocka osv. Det var ok, men det gick upp ett ljus, att jag hade glömt min baddräkt där uppe, så upp igen och hämta den, Så äntligen hem och tog sprutan och åt, sedan satt vi bara rakt upp och ner och vilade och kände träningsvärk i armar o ben. Det hade blivit lite väl mycket motion denna dag. Men sedan sov vi ganska gott och drömde inte om vildsvin heller.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0