Flunssa

Vi hade tänkt oss att åka upp till Vittsjö på Vittsjödagen på lördagen den 14 juni och träffa gamla grannar och vänner och samtidigt träffa Annlouise som var nere hos Siv.

Men så blev det inte, eftersom Timo blev sjuk, han fick flunsan och eftersom han har besvär med luftrören pga astman så drabbar det honom desto mer. Han har varit riktigt dålig, eller som han säger "det är mycket värre än att föda barn". Jag vet inte om jag skall hålla med honom, jag har ju fött 4 barn så det känner jag till, men jag har ju inte astma.  Men jag gnäller inte, säger Timo och faktiskt är att det inte har varit sååå mycket gnäll.




Lite demonstration, när vi skulle äta i uterummet, med vintermössa osv.



När Timo gick in igen hoppade Tees upp på hans plats.



Det tråkiga är att vi hade tänkt åka upp till Suzan i midsommar, ut på deras sommarställe i Stockholms skärgård. Ön heter Mefjärd och det är så lugnt och skönt där, inga bilar, bara båtar och man kan gå och bara ta det lugnt. Bara Tees vill simma och klättra på klipporna hela tiden, men det får bli en annan gång.

Suzan ringde just och undrade hur det var. Hon berättade att Svante hade ramlat med huvudet före i kullerstensgatan och slagit 3 tänder och skrapat upp en hel del, knän osv. De var hos akuttandläkaren och fick behandling, så det skulle nog ordna sig ändå. Hannah hade paxat på att få gå morgonrundan med Tees om vi kom, "vill du det" frågade Svante, men om hon bajsar då?. Ja va då sa Hannah, så det är synd att vi inte kan åka upp, kanske senare i sommar.


Timo kunde heller inte åka med till Kristianstad och titta på fotbollsmatchen Kristianstad mot Umeås damer och där Erica var maskot. Hon fick autograf av bl.a. Marta.





Tyvärr har vår fina klätterhortensia helt dött i vinter och då ser man att den har stöttat väggen bakom på vårt skjul, så det blir nog till att spika upp en ny vägg och sen plantera något annat. Tyvärr tyvärr.




Men vi har några andra plantor som vi är nöjda med.






Lammöronen blommar




Det växer tom på trappan




Dessa pionerna har vi väntat på länge, äntligen börjar de arta sig, det finns röda, rosa och vita

Just nu sitter vi och väntar på rörmokaren som skall laga en packning och byta en övertrycksventil. Han skulle komma i eftermiddags men nu närmar det sig kväll, så kanske är det sant att hantverkare inte kommer i tid.  


Kommentarer
Postat av: guess

2008-06-16 @ 21:01:42
Postat av: gissa vem?!

Barnen gråter! Vad ska vi göra?! När kommer ni istället? Vilken dag?!XD XD

2008-06-16 @ 21:03:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0