Kalas

På söndagseftermiddag kl 14 00 var vi och Carina i Vittsjö och grattade Siv, våra barns moster, Christel och barnen var där redan. 



Vad kan det finnas i paketen?

 


Efter ett tag kom Anette med sina barn + Kasper, en kompis till Jacob.



Jacob, Kasper, Marcus och Boris på killkanten



Anette med Johanna



Det blev som vanligt mycket mat, och god mat, 3 olika laxar och goda såser, efterrätt, sedan kaffe och jättegoda tårtor.


Det stora problemet är att man äter alldeles för mycket, så man känner sig som en proppad korv. Hundarna var med och fick springa av sig lite där.





Siv undrar om allt var till belåtenhet

Christel åkte först, eftersom Marcus skulle träna på gym och sedan skulle Christel och flickorna åka ut till husvagnen i Yngsjö, då Christel var ledig några dagar.





Innan vi åkte hem med Carina, var det dags med kontroll av alla växterna och Ellen ville också vara med.

Väl hemma igen  bänkade vi oss framför vår tv inför finalmatchen i fotboll. Som vi höll på Spanien och som tur var så vann de också, men det var en spännande match.


På måndag morgon ringde klockan tidigt, kl 07 00, det var dags för Timo att cykla till Saab och berätta om vårt problem med bilen. De lovade hämta den hos Carina och laga den. Undras om det skulle bli ett stort "kalas" eller överkomligt? På eftermiddagen kom ett meddelande på sms. att bilen var klar. Kopplingsvajern hade gått av (tänk om vi varit på en motorväg eller haft husvagnen bakom) Priset var saftigt men överkomligt, så det var bara att betala. Skönt att ha bilen hemma igen.

Innan




Tees hjälper till att flytta allt ris




Efter



Timo behövde avreagera sig lite, så när jag vilade mig var han och Tees ute och började såga ner den vissna klätterhortensian och kollade läget bakom den. Det behövs lite nya reglar och nya brädor, men som tur är, så har vi det i uthuset, kvar efter det att vi klädde om stora huset. När nu värmen skall komma på torsdag, så får vi börja göra vid uthuset, det är ju inte så stor vägg, så det skall vi nog klara av.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0