"Långpromenad"

När Carina ringde på förmiddagen och undrade om vi hade sovit på natten pga. bilen, så bestämde vi oss för att ta en promenad med hundarna vid Hammarmölledammen. Det skulle bli Tees första riktiga promenad med sina kompisar på länge. Först skulle Carina klippa hennes öron så vi bestämde att ses om en halvtimme. Timo var dum nog att fråga Tees om hon skulle träffa Shiva Hon skrek rakt ut och rusade till grinden. Ingen Shiva där, så hon for tillbaka och in i huset till andra dörren och ingen Shiva där, så hon sprang till Timo och gnällde. Vi beslöt därför att köra till Carina med en gång. Så lycklig Tees blev när hon träffade sina kompisar. Lite otur att hon först åkte på en klippning, men det gjorde inget bara hon fick vara med.





Usch så besvärligt, när ni drar i mig från båda håll

Så körde vi iväg ut till Hovdala och Hammarmölledammen. Vilken lycka att få springa iväg med kompisarna och när de kom fram till dammen så var de i vattnet i ett huj, upp på stigen och ner i vattnet igen. Så höll de på hela tiden. Det är otroligt vackert där ute. Lite svårt att gå på en smal stig men vi njöt. Tyvärr tog kameran slut efter ett tag så det blev inte så många foton.





Plums i



Vad våt man blir



Här tittar skogsmulle fram, visst är det trolskt i skogen



Det märktes bl a på Tees att hon inte hade sprungit så mycket på ett tag, men lycklig var hon. Vi var ganska trötta efter den lilla promenaden att vi ringde efter pizza med vitlök. Vi orkade inte göra någon mat själva. Den smakade mycket gott. När Carina hade kört hem med kompisarna var det 3 trötta individer kvar. Jag la mig i soffan, Timo i hängmattan och Tees i vilstolen och sedan sov vi i 2 timmar. Oj vad det hade tagit på krafterna. På kvällen plockade Timo upp lite nypotatis till kvällsmat och det var också gott. Sedan tog vi det lugnt, det gällde ju att samla krafter till söndagen då Siv fyller år och vi skall iväg och gratta henne i Vittsjö.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0