Linnea

Linnea


Efter det att vi ätit och mornat till oss lite på lördagsmorgonen kom Carina och hämtade Linnea och Josef och så körde de till en större lekplats och tumlade om lite.




Vi vet ju sen tidigare att Linnea älskar rutschkana



Att gunga går också bra



Här får Josef lite hjälp



Visst är stilen skön




Min tur nu



Titta jag är en baby






Detta duger också



Christel ringde under tiden och berättade att Ericas klass hade vunnit hela fotbollsturneringen för alla andraklassare och de var mycket lyckliga, det var en stor bravad och Erica hade gjort mål.


Sedan åt vi lunch med bl a jordgubbar och Carina for hem och rastade sina hundar och kom tillbaka och tog Linnea och Josef till Vittsjö, till Anette med familj.  





Det är nog lite kallt



Småflickorna Linnea och Ellen på stranden






Skönt att det finns en handduk att torka sig på



En alldeles egen lekplats




Kalle njuter också av stranden




Kanske skulle man fösöka att gå i



Nej det är bäst på stranden



Oj här blev det en dusch av Josef



Lite bus  i skogen med hjälp av Kalle

De badade på sin egen badplats, men Linnea ville inte bada, kanske en badkruka som farfar, men Josef fick gärna hälla vatten på henne. Efter att ha grävt i sanden och fikat gick de upp till Anette och hoppade bl a på studsmattan och fikade igen.





Här är det full rulle igen



Josef kan också




Linnea, Johanna och Josef



Här är småflickorna igång



De hade riktigt roligt och glömde bort tiden lite, så vi hämtade Carinas hundar och så satte vi på grillen så det var klart när de kom hem. Det smakade gott med mat och lite glass, sedan ville Linnea se tv, men hon var trött, så efter en stund var det dags för sängen. Även Josef var trött så vi gick alla till sängs. Linnea vaknade på natten och var lite ledsen men det gick snabbt över och hon somnade om igen. Lite värre är det med oss äldre, vi har svårt att somna om igen.

Timo gick ner tidigt till Tees och de låg ute i uterummet ett tag, det var svalare där. Sedan var det dags för frukost när barnen vaknade. Efter det for Timo och Linnea till Christel så att Linnea fick busa av sig på studsmattan igen. Josef kände sig trött och stannade hemma med datorn. Därefter åt vi en sorts lasagne, som inte var så dumt. Tack för tipset Siv och för jordgubbarna du bjöd oss på. Vi tog vi det lugnt i värmen och Linnea ville se film och därefter kom Thomas och hämtade barnen och for iväg med ett huj.

Det känns att man blivit äldre och inte orkar med i de vilda svängarna mera, men vi är väldigt tacksamma att Carina, Christel och Anette ställde upp för oss. Nu tar vi det lugnt och skall snart ta en kvällsrunda med Tees, det går inte att göra det på dagen eftersom det är så varmt. Tyvärr har det inte kommit något regn heller så allt håller på att torka bort. Blommorna blommar över alldeles för snabbt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0