Midsommar

Flunsan bara fortsätter och Timo är väldigt trött. Tees tröstar honom, när han nyser och hostar, så kommer hon springande som ett jehu och hoppar upp till honom, när jag hostar händer ingenting (alltså tycker Timo att han är viktigast) Tees hoppar också gärna upp och vilar sig när någon vilar i soffan.






Men hon tyckte nog att det var tråkigt, när inget hände och vi bara vilade oss, så hon hittade en toarulle (vet inte var) och slet sönder den i tusen bitar ute i trädgården och hade roligt med det en stund. Det såg för hemskt ut så vi skyndade oss att plocka upp bitarna, de kunde ju flyga in till grannen.





Vi tar det lugnt i Midsommar, får se om vi orkar åka ut till Marcus i Yngsjö på söndag, när han fyller år, men Christel har också fått flunsan med feber, så det blir nog senare.






Vi önskar alla en Glad Midsommar med en bild av vår lilla midsommarstång som vi fick av barnen ,när vi flyttade till Helsingfors och den kommer fram varje midsommar (det är Carinas, Bosses mormor som har gjort den).


Kommentarer
Postat av: Christer och Nina i Lappland

Hej på er!

Har äntligen hittat eran blogg,Timo är väl kry nu hoppas vi.Vi får väl säga: TACK SÅ MYCKET FÖR SENAST:)

Det känns som det var igår vi var nere hos er på Anettes bröllop, har kollat på bilderna. Här är det bara 7 grader varmt, och det blåser o regnar, våra små lamm tycker det är jättekallt, men det blir säkert bättre väder. Ha det bra, vi håller koll på bloggen vad ni gör därnere!

Alla i Korssele hälsar, djuren också!

2008-06-24 @ 10:14:02
URL: http://www.oscarssons-lappland.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0