75-årsgille

I veckan som gick skannade vi (Siv, jag o framför allt Carina) gamla kort från våra album. Det skulles bli till ett collage till Rune, vår bror som fyllde 75 i lördags. Sedan var vi på stan i fredags och handlade lite och då ville Siv att vi skulle köra och titta på bilar, hennes börjar bli lite skrotig. Sagt och gjort, vi var på Bilcentrum och tittade och provkörde en Skoda Fabiavärsting och minsann bestämde sig inte Siv för att köpa den, så efter påsk har hon en ny bil, bara körd 500 mil. Jag försökte att hon skulle ta den direkt, så att vi kunde åka fint, när vi skulle ner till Runes i Landskrona på lördagen, men det gick inte.


När lördagen kom hoppade vi över vattengympan, så att vi skulle orka med festligheterna, först for vi till Petab en stor blomsterhandel i Glumslöv och tittade på lite vårblomster, sedan åkte vi ner till Hofterup och grattade Mathias som hade fyllt 13 år på fredagen.


Därefter var det kurs mot Landskrona och Rune och Laila, vi kom först och kunde ta det lite lugnt och samla oss innan döttrarna, med respektive och barn kom. Rune uppskattade collaget vi hade gjort och det fanns foto, som han aldrig hade sett, är det verkligen jag Gunilla, frågade han mig och det var det ju.



image409


Allra först kom Rose (yngsta dottern) med Tommy, Maja och lilla Ella (en ganska rolig historia eftersom mor hette Maja och fars syster Ella, sedan visade det sig att deras nalle hette Algot, som var Ellas man, så de har bevarat de gamla namnen)



image410


Så kom äldsta dottern Janet med sin Göran, och dottern Sandra med sambon Rickard.


 

image411

  Signe, Maja, Tommy,  Ella, Janet och Göran, men kolla godiset!


Sist men inte minst kom mellandottern Kristin med sin Tonny, My, Dennis och Timos favorit Schnauzern Signe. Timo blev lyrisk och tänkte på sin egen Teri som han hade som liten i Finland. Som tur var hade vi inte Tees med oss, Signe gillar inte andra tikar, kanske hade hon ätit upp Tees:). Men som tur var har vi ju Carina och kompisarna där vi kan lämna henne.


image423
 
Tonny

image412
 
Göran, Kristin och Ella busar
.

image413
 
Göran o Timo slappar.


                                                      image414         


Här är favoriten.

Så började då en kväll med skrattsalva, efter skrattsalva och stämningen var på topp , andan systrarna emellan var rå men hjärtlig. Mycket mat och god mat fick vi och godis därtill, Timo nästan tömde godisbordet.

image415
 
Ungdomshörnan med Maja, My och Dennis.

image416
 
Här är nästan hela gänget.

image417
       
Janet och Gunilla njuter av de goda smörgåstårtorna.

image418
     
Här är Rose, Sandra och Rickard.

image419
 
Siv  diskuterar så mycket att Göran går.

image421
   
En lycklig 75-åring med bild av döttrarna på bröstet, de

trodde aldrig att han skulle ta på sig tröjan, men tji fick de.


image424
     
Hör nu här Boris säger Rune.



Sedan vankades det kaffe och kakor och en underbart god tårta och så lite drinkar.  Kvällen gick fort som alltid när man har roligt och vi fick börja tänka på hemresan. Den gick bra med Siv vid ratten och vi hämtade Tees direkt, en trött Tees, som först hade varit på Hovdala med Carina o kompisarna och sedan en runda med Mia , Viggo och Carina, Shiva o Vittra i 1 ½ timme så hon hade verkligen fått motion. Hon ville inte alls gå ut och kissa för natten utan ville bara sova.


Söndagen var lite avslappnat, vi passade Vittra när Carina o Shiva var på träning och så var Timo och tittade på när Marcus spelade tennis och det var varmt ute och riktig vår i luften, men när vi vaknade på måndag morgon var det kallt och blåsigt och så började det snöa så våren stannade upp igen.

image422

Vilken tur att vi inte hade börjat rensa i rabatterna, vi låter det vara ett tag till.  

Kommentarer
Postat av: kristin rose tonny tommy

hejsan allesamman. det var fina foton och riktigt roligt att se så fina foton från pappas kalas. Synd bara att boris iklädd potatismjöl inte fanns förevigat. Hoppas allt är bra och vi kommer att hälsa på er, antingen ni vill eller ej haha. Signe får stanna hemma så vi kan få kela med er lilla vovve. Tjingeling så länge.

2008-03-29 @ 23:19:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0