Erica 10 år

Tisdagen den 4 augusti fyllde Erica 10 år och när hon vaknade, såg hon sin gratulation i tidningen från mamma, pappa och syskonen, samt en bild från fotbollscupen som hon och hennes lag vann så stort.








Vi och Carina var och gratulerade henne och hon gillade sina presenter. Smycken och åter smycken, en del som Annlouise hade gjort i HIF:s färger, grönt och vitt.



Av mamma och pappa hade hon fått ett tv-spel, Wii, som hade en del sporter, bl a golf så morfar var ju tvungen att prova.



Marcus har roligt åt morfars spel.



Stor koncentration.



Christel bjöd som vanligt på jättegod mat. Lars grillade och Christel hade gjort potatisgratäng och en smaskig sallad.



Här delar morfar en grillbit.



Erica var riktigt stolt över sin tårta, hon och Sandra hade hjälpts åt med dekorationerna.




Här låter sig systrarna smaka, iklädda sina fina halsbandshjärtan, som Annlouise hade gjort. Mormor har ett likadant.



På onsdagen ringde Carina och undrade om vi skulle plocka svamp i skogen, så efter det att vi hade fixat med husvagnen, som hon skall låna i helgen, åkte hon och jag med hundarna ut i skogen.  Hundarna sprang ystert omkring och jag satt på en stol och så plockade Carina svampen. Innan vi åkte hem igen plockade vi säkert 40 fästingar (punkkia), på Tees, hon är ju vit, så de dras åt henne, men samtidigt ser man dem när de kryper. Usch vad äckligt, jag skall nog inte åka dit med Tees fler gånger.

Dagens skörd. Vi stuvade dem och åt dem på rostat bröd.  Det smakade helt underbart.



Vi var trötta och mätta och satt och dåsade ett bra tag, sen körde Carina hem och vi cyklade ner till stan till Festivalen. Det skulle bli uppträdande av Danne Stråhed igen. Han var lika duktig som vanligt, men musiken blev lite för hög mellan husen. Folk dansade och tjoade för fullt. Timo köpte en Langos och sedan cyklade vi hem igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0