"Loppis" i Ballingslöv.

På lördagen när vi kom hem bjöd Carina på "Kinamat", skönt att inte behöva laga mat efter resan. Vi bestämde att vi på söndagen skulle åka på loppmarknad i Ballingslöv. Carina hämtade oss och vi skulle vara där i god tid, men vi var tyvärr lite sena, men hann se "tjurrusningen" när folket släpptes in. Det var otroligt vad folk sprang. Vi tog det lugnt och tittade oss runt.



Nu är vi på hugget tycker Timo och Carina.



Finns det något intressant, Carina har köpt lite mjukisdjur till hundarna.



En liten tjej som hellre blåser såpbubblor.



Timo gömmer sina fynd bakom ryggen.



Carina i sitt fynd till hundarna. Det blev en fika efteråt och Timo sa att det var hans första och sista loppis.



Tees älskar sitt djur som hon fick.



På måndagen var det dags för Carina, att arbeta igen efter semestern, alltid lite tungt.
Vi for till Vinslöv, för att skaffa ett nytt stödben till husvagnen, men det kommer först om några dagar. Sedan gjorde vi några ärenden och Timo klippte gräsmattan och Tees och jag gick vår vanliga runda.
Efter jobbet ringde Carina och undrade, om vi skulle åka till Hovdala med hundarna. Hon måste ta det lugnt med Shiva, eftersom hon har Borrelia (av fästingarna) och går på penicilin och då springer inte Vittra heller så mycket. Men nu hade hon Tees med sig och det blev lite rundor för dem och Tees och jag fick ju dubbla rundor. Det kan ju inte skada.
Timo måste ta det lite lungnare idag, för imorgon är det åter hans stora dag, för då börjar skolan  sin hösttermin igen. Då får han åter träffa sina glada elever och många rara lärare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0