Gott Nytt År 2010.

Dagen innan nyårsafton var Timo och tittade på flickfotboll, när Erica spelade cupfotboll i Qpolen och som vanligt vann de och gick till final som spelas i början av januari. Jag tog en runda med Tees och handlade under tiden, sedan for vi upp till Vittsjö till Siv och Boris. Som ni ser så är det vintrigt och Tees nosar runt i snön, har månne katten varit där?


Deta blev lite skinka och ostbricka och sedan mandelmusslor med grädde och sylt och kaffe. Men sedan var det dags att fara hem igen efter att haft en trevlig eftermiddag och önskat dem ett gott nytt år. 

När vi öppnade dörren hemma och skulle gå ut, stod det en tomte på trappan och den tomten har en rolig historia. Förra julen dök den upp hos grannen på deras trappa och de undrade om det var vår tomte som kommit fel. Men så var det inte. Nu flyttar grannen och håller på att städa ut huset och hux flux så hoppade tomten över till vår trappa, han ville nog vara kvar i kvarteret. Vi tror i alla fall att det är samma tomte. Lite tråkigt att grannen flyttar, de var så trevliga och barnen har gärna tittat in och busat lite med Tees.

När vi kom hem från Vittsjö bröt vår förkylning ut på riktigt och vi tog Alvedon, på natten svettades Timo i 3 pyamasar, så han svettades väl ut det mesta, för han kände sig lite bättre idag. Dagens temperatur -10 grader!

Han orkade åka med Carina och Mia och hundarna på en runda ute hos Mia. Här går Mia och Carina mot huset efter rundan.




Se vad spänstig Tees är när hon hoppar.



Här är 4 hundar på rad Tees, Vittra, Viggo och Vera.



Här kollar Tees in vår nya tomte och vi passar på att önska alla ETT GOTT NYTT ÅR! 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket hopp Tees fick till, kul att det hamnade på bild.



Nu rullar jag igen! O utan att behöva köpa nytt batteri, skönt. Tack så mycket för hjälpen!

2010-01-08 @ 16:59:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0