2009

Nyårsafton gick bra för Tees del, vi var hemma och hade tv och radio på, så att hon inte skulle störas av raketerna. Hon tittade upp lite när det small som mest, men brydde sig inte om det. Vi var uppe med henne tills de slutade smälla, sedan sov hon i sin korg som vanligt.

Nyårsdagen kändes inte bra att vakna till, jag var genomförkyld, så att jag knappt kunde öppna ögonen. Timo hade en otrolig nackspärr, så han knappt kunde vända på huvudet. Carina tog hand om Zentus och var och hämtade Tees, så att hon fick en riktig rastning med Mia och Viggo också. Sedan tog vi det lugnt hela dagen.

Fredagen var kall och vi var oroliga för Zentus men han var alert när vi kom och han fick en morot och det gillade han skarpt. Vi tror att vi har matat honom lite väl mycket, men vi kan ju inte lämna honom med tom skål. Suzan ringde att de var hemma igen efter fjällvistelsen och det känns skönt, när de har kört så många mil.


Lördag morgon ringde telefon redan innan kl 8, familjen Ohlsson var redan på Malmö järnvägsstation och skulle vara i Hässleholm 9.16. Det blev fart på oss, in i duschen, gröt till frukost och ut med Tees, sedan körde vi till Trillevägen och gav Zentus en morot till, skrapade Volvon och hoppades att den skulle starta. Den hade ju stått stilla så länge och det hade varit kallt på nätterna runt - 10 grader. Men den var snäll och startade, så vi for till stationen och 1 minut innan tåget kom in var vi där.
Vi såg familjen med alla sina väskor så vi hjälpte dem till bilarna och körde dem hem.




Sandra gick direkt till Zentus och tog ut honom och han verkade nöjd. Vi var nöjda också över att inte ha ansvaret mer, det var lite oroligt med, hur han skulle klara av kylan.

Morfar var nöjd med att de var hemma igen och solbrända hade de blivit.



Ett minne av båten och hela familjen uppklädda för middagen.



Vi fick en kopp kaffe, vi hade ju inte hunnit det hemma och så visade de en film, om var de hade varit, från New York och sedan från öarna i Karibien och flickorna visade vad de köpt på semestern.


Så åkte vi hem till Tees som ju inte fått någon runda och så vilade vi lite, det hade ju varit en snabbstart av dagen.

Sedan tog vi en runda med Tees ner till stan och kollade läget, men det är ganska lugnt mot kvällen, inte så mycket folk ute. Snön som hade börjat falla övergick mer till regn, så det är bara lite kvar i gräsmattan, men ganska halt ute. Nu ser vi fram emot Papa Bue och Peps Persson i morgon, hela 3 timmars underbar musik. Tees får vara hos Carina så lider ingen nöd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0