Kattvakt, kranlagning och Johanna och Jacob, förlåt!

På tisdagen åkte Carina och väninnan Mia med hundarna till Stockholm och Mefjärd och Suzan med familj. Vi passade Carinas katt och åkte dit med mat och passade på att klippa hennes  gräsmatta, som var i högsta laget,  inget slår ju en nyklippt gräsmatta. (yrkesnoja?)

Sedan hade Carina problem med sina kranar i köket och i badrummet och hade inte fått tag i någon rörmokare, så vi ringde Kjell och han lovade komma. Det blev inte förrän på torsdagen och det var mycket jobb med det, men det blev ordnat. Stackars katt, som är folkrädd, den visade sig inte på hela tiden, men vi såg ju att den hade ätit och haft roligt med mattorna där nere, de låg i högar.

En härlig kväll gick vi en hundpromenad med Tees och då mötte vi några av hennes kompisar.






Vad du luktar gott idag!



På torsdag em skulle vi på husvisning, ett kedjehus i närheten av Christels kvarter och nära Carina också. Det skulle passa oss bra, allt i ett plan och inte så mycket att göra mer än lite tapetsering och inhägnad av tomten. Men det visades sig vara många spekulanter, inte pensionärer konstigt nog. Så priset kommer nog att bli ganska högt och då kan vi inte följa med, men vi kollar läget och budgivningen börjar nästa vecka.



På fredagen kom Siv, Anette och Johanna på besök för en kopp kaffe, efter att ha handlat så mycket, att de inte kunde stänga bagageluckan.



Djupa diskussioner om bl krigsbarn.



Johanna hade roligt med Tees och lekte med henne. Här är Tees på en av sina favoritplatser, men det är mycket grenar, så det är svårt att komma upp.



Johanna har också fått plats.



Efter det att de hade åkt, var det dags för ogräset på trottoaren igen, det växer så, när det regnar och solen skiner ibland.



Tees övervakar arbetet och tycker  att det är konstigt, att hon måste vara inne på tomten, när vi är där ute.




Sedan efter att allt regnandet hade slutat, for vi ut till Hovdala, så att Tees kunde få sträcka ut lite. Men det är en annan hund, när hon inte har kompisarna med sig. Visst springer hon lite där, men inte som nära hon följer Shiva och Vittra och när vi kom till ån, så tittade hon ner i vattnet och fortsatte att gå. Hade kompisarna varit med, så hade de hoppat i fortare än tanken. Det är lite underligt, att samma hund uppför sig så annorlunda i samma situationer. Sedan handlade vi och satt och njöt i uterummet.



Idag lördag den 25 juli så gratulerar vi JACOB på namnsdagen. Vi hörde att han hade tagit illa upp för att vi hade stavat hans namn Jakob, men så står det i tidningen idag. Förlåt Jacob!! Carina har kommit hem väl från Mefjärd, om än sent på natten och hon var väldigt nöjd med sina semesterdagar. Just nu öser regnet ner igen, vi säger vart tog sommaren vägen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0