Regn, regn och åter regn!

På tisdagen fick Tyringe och Vittsjö en massa regn, Tyringe 37 mm och vi ca 2 mm. Men på onsdagen så började Timo att dra ogräs på trottoaren, det tog tid men han orkade.


Sedan kom regnet, som det åskade och regnade, så vi gick in. Vi ville inte sitta i uterummet, eftersom det åskade rakt över oss och regnet bara forsade ner. Det blev några källare som översvämmades, men som tur är inte hos oss.




Vackra vyer och regnet behövs verkligen.



Nu har vi vatten igen att vattna med i regnvattentunnan.





Det blev inget arbete i trädgården mer, men på kvällen gick vi en liten runda med Tees och vad skön luften var. Timo tar sitt penicilin och sina kortisontabletter och verkar lite bättre, själv orkar jag ingenting. Det blir mest sängen och att sitta, knappt att det blir mat. Som tur är så finns det gott om jordgubbar.!!

Timo ringde återbud till tandläkaren, det går inte att sitta där och hosta i ett, så han fick en senare tid, själv avbetällde jag min sjukgymnast. Idag onsdag satte vi på AC:en så det blir lite svalare inomhus. Ute kom det en rejäl skur igen, men solen tittade snabbt fram igen och det är otroligt varmt. Vi mår inte bra alls av värmen när det är runt 30 grader, t.o.m. Tees håller sig inne då. Carina ringde och klagade över att det var varmt på jobbet och då kom vi på att vi hade en liten fläkt, som hon kunde få låna. Hon bjöd på kvällsmat, ostpajer och grönt gott och till efterrätt jordgubbar och glass. Hon har ofta lite annorlunda, men jättegoda rätter.



Sedan blev Tees lite ansad på tassarna och öronen, men hon är för finurlig. Hon märker, när något är på gång och när Carina skulle ta upp henne, så smet hon iväg och gömde sig bakom hennes bil på gården. Här skall inte göras något, tycker hon. Men hon stod så snällt sedan, det var ju inget farligt alls.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0