Yngsjö Havsbad.

På fredagen den 17 juli beslöt vi oss för att köra ut till havet, Yngsjö havsbad och ha en avkopplingsdag. Sagt och gjort, vi lämnade Tees som vanligt hos Carina och ställde färden mot Yngsjö och campingen. Vi köpte lite jordgubbar på en P-plats  utmed Åhusvägen som lite tilltugg. Christel och Erica var vid husvagnen och vi bytte  snabbt kläder och gick ner till havet. Där njöt vi av solen och havet, badstranden var packad med folk och efter en stund var det dags för årets första havsbad. Oj vad kallt det var till en början man riktigt hisnade. Efter solbadandet gick vi upp till husvagnen och fikade, men sen gick vi ner till stranden igen. 

Medan vi låg där kom först Sandra och sedan Marcus ner till stranden och vi tog flera dopp, kallt först men sedan skönt.



2 st badpojkar och Ericas huvud.



Sandra, Erica, Marcus och Tarzan, förlåt Timo är det.



Marcus på väg upp.



Tre trötta badgäster, Timo, Erica och Sandra.



Timo gick en promenad på stranden och då träffade han fröken Anette och de pratade en stund. Sedan var det dags att gå upp igen. Vi var hungriga och Lars grillade kött, som smakade utmärkt.



Grönsaksgratäng och potatissallad till, var inte dumt och till efterrätt jordgubbarna, mums.



Mamma Christel njuter av maten.



Vill någon ha mer sallad?



Far och son i debattagen.



Sandra ville följa med oss hem och det fick hon. Vi hämtade Tees hos Carina och Tees var jättetrött, det hade varit 5 st hundar hos Carina, Tees, Shiva, Vittra och så Mias Viggo och Vera. Det hade varit full fart hela dagen. Vi var alla trötta och lade oss tidigt, men som det regnade och åskade på natten. Det var bara Sandra som sov som en stock. Så nästa dag var vi jättetrötta.

Vi hämtade Shiva för Carina och Vittra skulle på en tävling.
Som tur var så var Sandra pigg och körde agility med hundarna. Först hoppade Tees och Shiva sprang bredvid, men sedan lärde hon sig det också, får man bara godis.



Här hoppar vi båda samtidigt.



Full fart framåt.



Tees är ur tunneln och Shiva inne i tunneln.



Sedan borstade Sandra dem, det var Shiva som uppskattade det mest.



Så blev det makaroner och köttfärssås i vårt fina uterum.



På eftermiddagen ringde Christel och sa att det var tennis från Båstad på tv, så Sandra och Timo körde dit och jag och hundarna lade oss att vila ett tag. Senare på eftermiddagen kom Carina och Vittra och det blev grillad lax i folie. Det var jättegott, jag är annars ganska kräsen när det gäller lax, men kokt lax gillar jag. Detta smakade som kokt, till detta potatis och sallad med god sås. Till efterrätt hade vi jordgubbar och hallon, så vi blev mätta och belåtna. Det var tre trötta hundar som var med oss. De hade ju jobbat alla på sitt håll och Carina var jättetrött så hon körde hem igen efter ett tag.



Söndagen var lugn med tv-tittande hos Christel. Det gällde tennisen i Båstad, vi har inte kanalen som den sändes på. Sedan handlade vi och Timo gick en runda med Tees och så var det kväll igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0